Емилия дълго време не успяваше да свали излишните килограми След като

...
Емилия дълго време не успяваше да свали излишните килограми
След като
Коментари Харесай

Смаза я! Емилия се стопи покрай развода с Жорж Башур

Емилия дълго време не успяваше да смъкна непотребните килограми

След като роди дъщеричката си от сирийския предприемач-Жоржина, тя се зае да „ влезе “ във форма поради специалността си. Но откакто се разведе с Жорж Башур към този момент застрашително слабее. Еми е свалила цели петнадесет кг и става все по-слаба.

Емилия  и Жорж дълго време ни подклаждаха вярата, че към момента има фамилно благополучие и хората са си правилни. Но наподобява на предприемачът му е пристигнала допълнително „ фамилната идилия “  и рутината в къщи, по тази причина решил и кръшнал. Според близки до фамилията Емилия дала няколко пъти късмет нещата да се оправят,но те от ден на ден се задълбочавали.

В един миг певицата не издържала и предпочела да се разведе, в сравнение с да търпи да я кичат с рога. Още повече че същото получи и от предходния й сътрудник, бащата на двете й деца-хазартния необут Коко Динев.

След всичките тези проблеми Емилия се стопи до неразбираемост. Преди няколко дни, на рождения си ден, тя се появи плашещо слаба.

Емилия получи подарък и букет за рождения си ден от към този момент някогашния си, тъй като Жорж упорствал да си останат другари поради общата си щерка. За фолкаджийката обаче това състояние било стресиращо, тъй като към момента обичала Жорж  и не успявала да се пребори с възприятията си, тревожат се нейни близки.

Източник: Crimesbg.com

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР