Емилиано Сала разкрил в аудио съобщение в WhatsApp до приятел,

...
Емилиано Сала разкрил в аудио съобщение в WhatsApp до приятел,
Коментари Харесай

Сала не искал да премине в Кардиф

Емилиано Сала разкрил в аудио известие в WhatsApp до другар, че не желал да премине в Кардиф преди злополучната си гибел. Аржентинецът умря през януари, когато частният му аероплан, който го превозваше до Уелс, се разруши в Английския канал – 24 часа, откакто той реализира 15 милионният си трансфер трансфер от Нант в Кардиф.
Все още продължава следствие по случая, само че документален филм на L’Equipe по френската телевизия разкри диалог сред аржентинския нападател и негов другар на 6 януари, в който той разкритикува притежателя на Нант Валдемар Кита и отбелязва, че няма изключително предпочитание да премине в Кардиф. „ Миналата нощ, изпратих известие до Меиса (Н‘диайе, сътрудникът на Сала), и той ми се обади няколко часа по-късно “, стартира Сала.

„ Ние разговаряхме и той ми сподели, че предходната нощ Франк Кита (синът на притежателя Валдемар) му е изпратил известие, с цел да беседват, по тази причина той се е обадил. Те говорили. И, желали да ме продадат. И ето я офертата от Кардиф. От тяхна страна, те са преговаряли, с цел да вземат доста пари от прехвърлянето. Така че сигурно желаят да напусна. Вярно е, че контрактът е добър, само че от чисто футболна позиция не е завладяващо за мен. Така че…ето, те желаят по всевъзможен метод да ме пробутат там. Аз не се опасявам да отида там, тъй като съм се борил задоволително по време на кариерата си, тъй че това не ме тормози “.

„ Но, въпреки това, си споделям, че Меиса би трябвало да откри по-добър вид за мен сред този миг и края на сезона. Меиса сподели „ не “ на Кардиф, тъй като не желае да отида там. Той счита, че във връзка с футбола, във връзка с това къде се намираме сега, сме в мощна позиция при всички положения, във връзка с контракта и всичко останало. Но аз не се интересувам от това и не желая да вървя там. Не ме интересува в какъв брой мощна позиция съм. Вярно е, че бих желал да намеря нещо завладяващо както във връзка с контракт, по този начин и от футболна позиция, само че от време на време не може да имаш и двете “, продължава той.

„ От друга страна, не желая да беседвам с Кита, тъй като не желая да се нервирам. Той е човек, който ме отвращава, когато се изправя лице в лице с него. Той през днешния ден желае да ме продаде на Кардиф, тъй като е направил супер договаряния и ще си получи парите, нали? Той желае да отида там, даже не ме попита какво желая аз като състезател. Всичко, което го интересува, са парите. Така че, през днешния ден сме в сходна обстановка – цялостна неразбория. Така че, ето…не знам. Не знам какво да направя, тъй като би трябвало всеки ден да се изправям лице в лице с този човек…но никой не поглежда към мен и не знае през какво преминавам аз самият ежедневно. Така че, е доста, доста мъчно, тъй като считам, че надали има доста хора, които биха могли да се слагат в моето състояние “, приключва в известието си тогава Сала. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР