Емили Тротинетката се преби на Околовръстното шосе в София, докато

...
Емили Тротинетката се преби на Околовръстното шосе в София, докато
Коментари Харесай

Емили Тротинетката се преби на Околовръстното със 100 км/ч. Какво е състоянието й?

Емили Тротинетката се преби на Околовръстното шосе в София, до момента в който караше устройството си с към 100 км/ч. Това разкри самата тя.

Оказа се, че трансмомичето е оживяло по знамение без съществено пострадвания. Тя твърди, че случаят е станал поради дъждовното време.

Докато е правила изпреварване на автомобил, гумите на тротинетката поднесли и тя се пребила.

Ето какво написа Емили в обществената мрежа:

„ Ще опиша за първият ми случай на рухване с тротинетката! 

За благополучие: Всичко е наред! Аз съм добре, без никакви травми! Разминах се единствено със ожулване на дупето! Всичко друго е наред!!! 

Днес (23.август.2022) – вторник към 17:00 часа управлявах мощният електрически скутер ‘VSett 11+ Super’ по „ Софийски Околовръстен Път “ в региона на KFC и бензиностанция OMW (Манастирски ливади), посока Симеоново със скорост към 100 км/ч!

Да уточня!!! – Времето беше извънредно, валеше пороен дъжд, беше студено и имаше стихия!!! 

Но: Аз бях с всички нужни протектори (каска, наколенки, налакътници) 

Всичко беше наред, карах си по разпоредбите, съблюдавах нужната отдалеченост от колите и управлявах ел. тротинетката деликатно!

Но по едно време до момента в който си карам в междинната лента на градската автомагистрала, застигам автомобил, който очевидно се движи по постепенно от мен! Поглеждам в огледалата за задно виждане; виждам, че изпреварващата лента е чиста и се сготвям за изпреварване!

В същото време стартирам да върша трагичната маневра! След което, заради изобилния дъжд, гумите сервираха, кормилото се обърна внезапно наляво, по-късно пробвах да запазя баланс, само че не съумях, защото асфалта беше доста влажен, имаше пороен дъжд и мощен вятър!!! 

Следва рухване с към 100 км/ч в региона на KFC! 

За момент от секундата, не помня къде съм и какво се случва! Само виждам, че тротинетката се пързаля напред и аз се хързулвам със голяма скорост по платното! След което започнах да се търкалям и стопирах в мантинелата в региона на OMW!!! 

Тоест аз се влачих към 50 метра по пътя до момента в който спра от 100 км/ч! 

А тротинетката продължи още толкоз и спря на междинната лента 50 метра от мен! 

Автомобилите стопираха и изчакаха да стана, някои хора ме питаха по какъв начин съм по-късно рухване, а други бяха ужасени за случилото се!!!

Служители на бензиностанцията реалокираха тротинетката от платното! А аз се затичах към тях да видя какво е положението на тротинетката!

След което се уверих, че всичко е наред с тротинетката! 

Слава богу, че на мен ми няма нищо!  Разминах се единствено със ожулване на дупето! “, приключва тя. 

Източник: novini.bg





 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР