Емили Тротинетката се е сдобила с по-пищна гръдна обиколка напоследък.

...
Емили Тротинетката се е сдобила с по-пищна гръдна обиколка напоследък.
Коментари Харесай

Емили Тротинетката се хвали с пищна гръдна обиколка

Емили Тротинетката се е сдобила с по-пищна гръдна обиколка в последно време. Блондинката призна, че от три години е на терапия с хормони и първите резултати са налице. Плевенчанката пусна фото, на което се виждат порасналите й гърди. Които могат да с съперничат с такива на силиконова кокона.

Но Емили прецизира, че при нея всичко е натурално и естествено и не обича изкуствените усъвършенствания. За България през днешния ден тя изясни, че я разделят единствено няколко месеца до фантазията да си смени пола и споделя, че за задачата избрала известна Белградска клиника. Като изяснява, че за младежи като нея приема на хормони дава резултати бързо, единствено за 3 години. Докато при по-възрастните могат да чакат и повече от 10.

Освен това с помощта на хормоналната терапия и душeвността й почнала да става женска – станала по сензитивна и прочувствена. Лесно плаче и е с непредвидими дейности. Харесва й да се гушка с приятелки и кожата й реагира на всяко едно допиране.

Но признава, че дори и да си смени пола, на документа й за идентичност няма да се отрази. И недоволства, че на персоналната карта името й ще остане същото.

Емили с професора от Белград, който ще я оперира

Но Емили приема живота си подобен какъвто е и си  го харесва. Освен това се хвали  с не с едно, с 4-5  гаджета. Но се оплаква, че след фотографията с порасналите си гърди, към нея зачестили неприличните оферти от всякакви мъже.

Автор: България през днешния ден

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР