Емили Тротинетката, както вече я наричат мнозина след смелите ѝ

...
Емили Тротинетката, както вече я наричат мнозина след смелите ѝ
Коментари Харесай

Емили се разделя с тротинетката, ще яхне мотор

Емили Тротинетката, както към този момент я назовават мнозина след смелите ѝ изяви на автомагистрала " Тракия ", а по-късно и на Околовръстно шосе, се разделя с транспортното средство, с което като по знамение не пострада съществено. Но в случай че мислите, че това ще постави завършек на всичко, в действителност не. Даже наподобява, че ще стане още по-страшно, тъй като на мястото на тротинетката, Емили и Тихомир са решили да пристигна мотор.

Новината беше обявена персонално от транс двойката с няколко поста, като в единия стана ясно, че тротинетката се продава за 7000 лева или против мотор с избрани характерности. 

" Любимото ми занимание завършва, поради безсилието ми да се оправя със закона ", с тези думи Емили заяви, че се сбогува с именитата си тротинетка, която с Тихомир са купили едвам преди 3 месеца. За благополучие, тя заяви още, че към този момент няма да я забележим на автомагистралата с рисково за там транспортно средство и сервира извиненията си към всички, които са били възмутени от дейностите ѝ на пътя:
                             

" От Емили: Ще оповестя една неприятна за някои хора вест, само че за някои хора - хубава вест!

Извинявам се откровено на всички хора, които са били възмутени и обезпокоени от моите действия с тротинетката!

                             

Държа да споделя пред цяла България, че към този момент няма да ме видите да хвърча по автомагистралите!
Бъдете спокойни!!!
Много Извинявайте за простотиите, които правих на пътя!

От Днес ( 30.Август.2022 ) публично завършвам с карането на тротинетка по автомагистралите, околовръстното и огромни столични булеварди!
Тоест към този момент няма да карам тротинетка, тъй като очевидно в България и в доста страни е проблем да имаш мощна електрическа тротинетка!
Решението го взех дефинитивно, откакто през днешния ден бях привикана за следващ път в Столичния КАТ, по отношение на карането ми по основни пътища и автомагистрали!
Първо ме викаха в КАТ на 29 юли, за това, че карам по околовръстното и ме глобиха 50 лева и 150 лева

После ме привикаха отново в КАТ на 25.август, за това, че съм паднала на Околовръстното в дъжда и сякаш съм блокирала придвижването, за което разбирате ли отново ме глобиха с 50 лева и 150 лева

И последно през днешния ден на 30 август ме привикаха още веднъж, за това, че отново ръководя Ел. Тротинетка по огромни булеварди и за това, че се предвижваме двамата с моят другар Тихомир на тротинетката!
За което ме глобиха още веднъж с 50 лева, 150 лева и 100 лева

Вече ми писна от всичко и се предавам! 
РЕШИХ Гражданско отделение - Приключвам с тротинетката!
Жал ми е, мъчително ми е, само че ще би трябвало този филм да завърши! 
От другият месец ще се протоколирам на курсове за мотор - категория А2 и на пролет към този момент ще се придвижваме с прекрасен пистов мотор! "

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР