Емили Тротинетката, чието име по лична карта е Даниел Йорданов,

...
Емили Тротинетката, чието име по лична карта е Даниел Йорданов,
Коментари Харесай

Емили Тротинетката направи признание от ареста

Емили Тротинетката, чието име по персонална карта е Даниел Йорданов, повече нямало да се снима в клипове. Това се е зарекла тя пред адвокатката си Анелия Райчева при последната им среща в ареста.

“Емили е безапелационна, че е била подведена. Каза ми: Ако знаех, че ще има подобен отзив видеото с вързаното момче и ще се стигне дотук, в никакъв случай нямаше да се съглася. Уж всичко беше за развлечение, а какво стана ”, разкрива Райчева пред " 24 часа ".

Емили, Петко Караилиев-Чеченеца и Тодор Чалъков-Куката бяха арестувани на 5 април - два дни откакто в пловдивски мол снимаха видео, в което се гаврят с 20-годишно момче, вързано на каишка като куче, и му подмятат разнообразни предмети. Повдигнатото обвиняване е за безчинство и по закон тримата трябвало да излязат в ареста след 2 месеца, т. е. на 5 юни.

“Даниел Йорданов не се усеща добре душевен, пробвам се да му вдъхна кураж ”, споделя още юрист Райчева.

На 13 април Емили Тротинетката разгласи пред окръжните магистрати, че е направила два опита за самоубийство в ареста - пробвала да се обеси с чаршаф, само че той се отвързал и тя паднала, след това - да пререже вените си при излизането на каре. Тогава адвокатката изясни, че е научила това като всички в правосъдната зала. А осведомени с изискванията в ареста обясниха, че там няма къде да се завърже чаршаф. Не е приказвал за нови опити за самоубийство и при последната им среща.

От управлението на местата за отнемане от независимост също отхвърлиха въобще да е постъпвал сигнал, че се е опитвала да се самоубие.

Пред съда Тошо Куката твърдеше, че момчето от клипа - Денислав Димитров, единствено е желало да взе участие във видеото и даже е молило за това. А юристът на Чеченеца Стефан Паров сподели различен клип, в който Денислав язди клиента му. Момчето е със специфични просветителни потребности. Твърди се, че желало да стане известно като Емили Тротинетката, Чеченеца и Куката, които имат славата на инфлуенсъри.

Даниел Йорданов е с чисто правосъдно минало и евентуално ще се размине с условна присъда. Куката и Чеченеца са осъждани, само че към този момент оправдани.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР