Емили с тротинетката вече има истинска конкуренция. Бившето момче Теодор

...
Емили с тротинетката вече има истинска конкуренция. Бившето момче Теодор
Коментари Харесай

Теодор-Симона конкурира Емили с тротинетката

Емили с тротинетката към този момент има същинска конкуренция. Бившето момче Теодор от Търговище е новата еротик звезда на известен пловдивски клуб, написа „ България Днес “.


Под формалното име Симона Галинова, което е вписано в новата му персонална карта на човек от женски пол, транссъзданието кръжи в умопомрачителни за публиката шпагати и пируети. Независимо, че към този момент се води мома, младежът е запазил от мъжката мощ и сръчност, а  изпълненията му на сцената в локала стопират дъха на всички мачовци без изключения. Наскоро Теодор-Симона призна, посредством и има мъж до себе си и се носи на крилете на любовта. Преди време медиите го набедиха за държанка на прочут състезателен арбитър.

" Когато съм влюбена, върша баница.

Много добра стопанка съм, просто идеалната брачна половинка ", твърди еротичната танцьорка.

Навръх присъединяване си в състезанието Мис Плеймейт преди две години 3 Галинова още веднъж популяризира готварската си заложба. Тогава обаче разгласи, че прави супер мусака. Тогава нямаше непрекъснато гадже и съгласно осведомени не е била легнала под скалпела, с цел да се раздели с мъжкото си достолепие.

" Участвам в състезанието, с цел да покажа на хората, че трансексуалните наподобява много по-добре от доста дами ", показа в студиото на Николаос Цитиридис Симона.

" От дребен желая да съм жена. На 10 години се обичах като момиче. В един миг започнах да пия женски хормони, които доста трансформират. Кожата става нежна, нямаш окосмяване по лицето “ прибавя някогашният юноша. По рекомендация на своя позната той направил интервенциите за промяна на пола в Бразилия, описват близки до Галинова.

 Другото най-популярното у нас момче-момиче Емили, разяснява, че  изобщо не изпитва злоба  към триумфа на своята колежка по орис. „ Аз търча в различен кулоар и нямам равна “, безапелационна е обичаната на някогашния културист Тихомир Рангелов.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР