Емили Ратайковски защити противоречивата“ рокля, която носеше през 2016 г.,

...
Емили Ратайковски защити противоречивата“ рокля, която носеше през 2016 г.,
Коментари Харесай

Емили Ратайковски защити своята „изключително вулгарна“ рокля

Емили Ратайковски отбрани „ спорната “ рокля, която носеше през 2016 година, която провокира вълна от отрицателни реакции.
Ратайковски разсъждава върху облеклото по време на поява в YouTube поредицата „ Fashion Flashback “ на Harper's Bazaar , оповестена в петък.



Актрисата от " Gone Girl " носеше рокля на Julien Macdonald с доста надълбоко деколте на празненството на Harper's Bazaar's Icons през септември 2016 година

Recently, Emily Ratajkowski reflected on the " most controversial " dress she ever wore after it was dubbed " extremely vulgar. "
— Insider Life (@InsiderLife)
„ Това може би най-противоречивата рокля, която в миналото съм носила “, сподели 31-годишната Ратайковски. „ Нямах визия какво ще провокира това. “
Ратайковски напомни, че са нарекли роклята " извънредно вулгарна " , откакто тя е била снимана с нея.

„ Това се трансформира в голям спор в интернет “ , сподели Ратайковски. „ Някои от моите сътрудници ми бяха ядосани, тъй като смятаха, че е прекомерно секси. “

Тя изясни, че роклята включва транспарантен плат в средата, само че той не се вижда на фотосите.  Вижте самата " спорна рокля "  в.

„ Бях на 20 години и не мислех, че е толкоз секси, тъй като имаше плат в средата, само че изглеждаше, че няма “, сподели Ратайковски. " Това провокира цялото това нещо. "

„ На процедура споделиха, че желая внимание, което съгласно мен е забавно, тъй като се върви на Черевния килим за внимание “, сподели тя. „ Това всъщност е част от работата ти като звезда. “
Ратайковски приключи видеото, като показа, че към момента харесва роклята и стои зад решението си.
„ Сега си коства да кажа, че когато някой споделя на дамите какво да вършат с телата и сексуалността си, в действителност е просто типичен сексизъм. Мога да имам мнение за феминизма и също по този начин да върша секси фотосесии, благодаря “ , написа тя в Twitter.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР