Емили Ратайковски може и да не присъства на церемонията по

...
Емили Ратайковски може и да не присъства на церемонията по
Коментари Харесай

Емили Ратайковски и прозрачната ѝ рокля

Емили Ратайковски може и да не участва на церемонията по връчването на Оскарите, само че пък не пропусна празненството на Vanity Fair, което по традиция се организира след нея.
 Оскари 2023, Vanity Fair, Емили Ратайковски, Алесандра Амброзио, Оливия Уайлд и най-секси дамите на празненството след раздаването на статуетките
Голи, по-голи, най-голи - празненството на Vanity Fair след Оскарите

Дамите, след които всеки се обръща

Именно там множеството звезди се отпускат и избират тоалети, които са, меко казано, предизвикателни. И, несъмнено, роклята на Ратайковски бе измежду тези, които привличаха най-вече погледи.

Причината е доста елементарна - Емрата бе избрала напълно транспарантна рокля дълга рокля. От E! News разбираме, че тя е дело на Feben и е от сбирката есен/зима 2023.

И до момента в който се опитваме да откъснем очи от роклята, която не оставя кой знае какъв брой на въображението, разбираме, че Емили Ратайковски е била сама на празненството - макар че през последните седмици е свързвана с Ерик Андре, който пък разгласява тяхна гола фотография.
 Емили Ратайковски, разводът ѝ какво показа за брака си моделът
Емили Ратайковски и неналичието на кураж да напусне брачна половинка си

Откровения от модела

И тъкмо си помислихме, че Емрата е намерила новата си половинка, и се появиха клюки, че се вижда с различен мъж - Орацио Риспо.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР