Емили, Куката и Чеченеца бяха доведени със съдебна охрана в

...
Емили, Куката и Чеченеца бяха доведени със съдебна охрана в
Коментари Харесай

Емили през сълзи: Искам вкъщи!

Емили, Куката и Чеченеца бяха доведени със правосъдна защита в съда за съвещанието на въззивната инстанция в Пловдив, която би трябвало да реши дали да ги остави зад решетките. 

От тримата най-разстроен е Даниел Йорданов - Емили, която едвам слезе по стълбите и не стопира да плаче и да се моли да я върнат у дома.

„ Не е имало никакво принуждение. Момчето от клипа е бил другар с обвинените, те са се забавлявали дружно “, безапелационен е юристът на Петко Атанасов - Стефан Паров. Той дойде в съда за съвещанието на въззивната инстанция, която би трябвало да реши дали Чеченеца, Тошо Куката и Емили ще останат зад решетките. 



Преди седмица Районният съд остави в ареста тримата инфлуенсъри - Петко Атанасов - Чеченеца, Даниел Йорданов - Тротинетката и Тодор Огнянов - Куката поради подигравка с момче със характерни потребности, които тримата развеждат на мотив като „ куче “ на последния етаж в мол " Пловдив ". Те му дават команди „ лай “, „ донеси “ и чакат от него съответстващо държание. Случката, която е снимана на видео, провокира бурна реакция в обществото и последваха ограничения от страна на полиция и прокуратура. 

Адвокатът на Чеченеца е безапелационен, че младежът не е бил принуждава, а е направил всичко на належащо. Той сподели и клип, на който разнася момчето на раменете си. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР