Емили има дълги крака, големи гърди, тънка талия и мила

...
Емили има дълги крака, големи гърди, тънка талия и мила
Коментари Харесай

Всички мъже са луди по Емили, докато не получат шамар от реалността: В Инстаграм тя е перфектна, но в действителност…

Емили има дълги крайници, огромни гърди, тънка талия и блага усмивка – мъжете губят мозъка си по нея, до момента в който не научат жестоката истина… Емили Пелегрини  се появи в Instagram тъкмо преди 4 месеца и за малко време събра към 123 000 почитатели.

 Емили Пелегрини

Момичето със зашеметяващи извивки, тънка талия, дълга кестенява коса и чаровна усмивка е същинска стръв за футболисти, ММА бойци, милиардери, които й пращат всевъзможни оферти за другарства и предложения за ваканции в 5-звездни хотели, бижута и коли.

 Емили Пелегрини

Но не всичко е по този начин, както наподобява – Емили не е същински човек. Да, вярно прочетохте!

Емили Пелегрини е модел, генериран от AI (изкуствен интелект). Нейните реалистични видеоклипове и фотоси, на които се усмихва, са основани от изкуствен интелект, който завоюва на своя основател $10 000 единствено за шест седмици, откогато Емили е в Instagram.

 Емили Пелегрини изкуствен интелект

„ Попитах Chat GPT по какъв начин наподобява момичето-мечта на един елементарен мъж и той написа: кестенява коса, дълги крайници, тъй че я направих тъкмо такава, каквато той каза  “, признава основателят на Емили пред Daily Mail.

„ Целта ми беше да я направя сладка и привлекателна. Исках да е допустимо най-реалистична. Много е забавно по какъв начин мъжете контактуват с нея. В Instagram тя получава директни известия от в действителност известни хора, футболисти, милиардери, ММА бойци и тенисисти. Мислят, че е същинска. Те я ​​канят в Дубай, с цел да прекара празниците с тях.

 Емили Пелегрини фотография

В един миг си помислих „ какво става, господи?! “. Един футболист я попита: „ Как е допустимо толкоз красива дама да няма гадже? “

Придобил убеденост от триумфа на Емили Пелегрини, нейният основател основава и „ сестра й “, Фиона, която към този момент има над 30 000 почитатели в Instagram.

 Фиона Пелегрини

 Фиона Пелегрини Инстаграм

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР