Емили Блънт увери феновете си, че не се отказва от

...
Емили Блънт увери феновете си, че не се отказва от
Коментари Харесай

Просто си взех малко почивка“: Емили Блънт коментира оттеглянето си от Холивуд

Емили Блънт увери почитателите си, че не се отхвърля от актьорската си кариера, откакто показа в изявление, че прави крачка обратно от Холивуд.

" Честно казано, тази история стана толкоз, един тип, раздута ", сподели актрисата на лондонската премиера на новия си филм " Oppenheimer ".

" Просто си взех малко отмора - не се отхвърлям от Холивуд ", повтори тя и добави, че " просто си вземам няколко месеца отмора, с цел да бъда с децата ".

Emily Blunt has revealed she is taking a break from acting this year to spend more time with her family
— CNN (@CNN)
40-годишната Блънт влезе в заглавията на вестниците по-рано тази седмица, когато разкри в подкаст, че възнамерява да си вземе отмора от работата си.

" Тази година няма да работя. Миналата година работих много, а най-голямото ми дете е на 9 години, тъй че сме в последната година на едноцифрените ", сподели тя.

Блънт - която има дъщери Хейзъл, на 9 година, и Вайълет, на 7 година, със брачна половинка си и сътрудник артист Джон Красински - добави, че усеща, че децата ѝ са на възраст, в която " има крайъгълни камъни в деня им ", които не желае да пропуща.

" И това е: " Ще ме събудиш ли? Ще ме заведеш ли на учебно заведение? Ще ме вземеш ли? Ще ме сложиш ли да си легна? И аз просто би трябвало да бъда там за всички тях за даден интервал от време. И аз просто почувствах, че би трябвало да направя ", споделя тя.

Звездата от " Дяволът носи Прада " изясни, че има " прочувствена цена " за нея и фамилията ѝ, когато е погълната от даден план, и че е " доста склонна към възприятие за виновност ".

" Мисля, че може би всички майки са такива ", сподели тя. " Просто си склонна да се чувстваш зле, тъй като, не дай си Боже, искаш нещо отвън това да бъдеш майка. "

Въпреки това Блънт акцентира, че поддържа работещите майки.

‘This year I’m not working’ – EMILY BLUNT reveals she is taking a break from acting via
— DAILY POST (@TheKenyanPost)
" Аз съм огромен последовател на амбициозните дами. Това са просто фантазии за. Това не е грозна дума ", сподели тя.

Коментарите на звездата от " Мери Попинз се завръща " по отношение на кариерата ѝ в Холивуд идват малко откакто тя показа, че се надява децата ѝ да не се занимават с актьорско майсторство.

" Това е сложна промишленост и може да бъде доста разочароваща. Много хора ти споделят да не приемаш нещата персонално - само че това е изцяло персонално, изключително когато те съдят по това по какъв начин изглеждаш. Така че просто би трябвало да издържиш на тази страна на нещата. "
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР