Емил Велев заяви, че "е чул", че собственикът на футболния

...
Емил Велев заяви, че "е чул", че собственикът на футболния
Коментари Харесай

Емил Велев: Божков не е доволен, чувам, че ще взима мерки

Емил Велев съобщи, че "е чул ", че притежателят на футболния Левски Васил Божков не е удовлетворен от протичащото се в клуба и е подготвен да предприеме нужните ограничения.

Последният треньор, извел Левски до купа, разяснява пред "Меридиан мач " обстановката на "Герена ".

"Левски беше много нестимулиран и разпръснат в гостуването си на Ботев, което не може и не трябва да се вижда в професионален тим. Пловдивчани бяха по-агресивни на терена. Точно поради това завоюваха. Знам сигурно, че нито един мой тим не би играл толкоз нестимулирано и без експанзия.

Реално за 90 минути Левски сътвори единствено една добра обстановка, когато австриецът Алар върна топката към Паулиньо, а той стреля в обсега на вратаря. През останалото време - нищо. Нямаше никакви хрумвания в офанзива. Това не е обикновено за отбор, който претендира за купата.

Очевидно е, че нещо куца в тренировките. Не може да искаш нещо да се получава по време на мачовете, когато не е тествано или не става в подготвителния развой.

Какво можеше да направи и Найденов, и дебютантът Петков за 1-2 минути на терена? Отделно с тези рокади ограничи времето на тима си да търси най-малко равнене.

Не мисля, че босът на Левски е удовлетворен от развиването на нещата в тима. Доколкото слушам, ще взима ограничения. Подробности не мога да загатвам.
Чудя се каква е функционалността на спортния шеф Ивайло Петков в клуба. Така и не ми излиза наяве. Не го слушам да приказва. Призовавам го да каже какво е приключил.

Дали е изгонил петима, икономисал ли е 8 заплати, привлякъл ли е някой Марадона... ", приключи Кокала.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР