Емил Пеев, на 58 г., от Сапарева баня, пътувал с

...
Емил Пеев, на 58 г., от Сапарева баня, пътувал с
Коментари Харесай

Последна Информация: Жестока Катастрофа С Много Важен Българин! Това, Което Завариха Полицаите Ги Потресе!

Емил Пеев, на 58 година, от Сапарева баня, пътувал с „ Волво “ по правия сектор сред двете села, когато изгубил надзор над колата и се блъснал в „ Рено ”, което се движело в противоположна посока, написа struma.bg.

Няма тежко потърпевши при пътния случай. Емил Пеев бил несъответстващ след удара с другата лека кола. На място пристигнали три патрулки от РУП – Дупница.

Докато сътрудниците им честваха, униформените стояха три часа на пътя, до момента в който се откри доктор експерт да прегледа двамата водачи, които с кола за спешна помощ са превозени до една от лечебните заведения в Дупница.

Пеев е със строшен нос, защото при неочаквания удар се блъснал във кормилото. При обиска на автомобила му служителите на реда са разкрили противозаконен предупредителен револвер, модифициран като военен. Доскоро Пеев имал позволение за носене на бойно оръжие, само че то сега на злополуката е било с изминал период.

Откритият револвер не е регистриран в работа Контрол на общоопасните средства (звено в МВР) в Дупница. Срещу него е формирано досъдебно произвеждане за носене на нерегистрирано оръжие. Емил Пеев е работил като митничар в митница Дупница. След закриването й работи в Топлоелектрическа централа „ Бобов дол “.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР