Емил Мартинов е поредното ново попълнение на Арда, който това

...
Емил Мартинов е поредното ново попълнение на Арда, който това
Коментари Харесай

Емил Мартинов: Мотивиран съм да зарадвам феновете на Арда

Емил Мартинов е следващото ново попълнение на Арда, който това лято стана част от клуба и през идната година ще носи фланелката на клуба. За последно 27-годишният състезател бе част от азербайджанския Сабаил. Мартинов даде изявление за клубния уебсайт на Арда, в което приказва за това, по какъв начин е избрал отбора, отговорност ли е да си част от исторически тим, които за първи път играе в елита на българския футбол, какви цели си е сложил пред себе си, и други забавни тематики.

- Емо здравей, към този момент си част от екипа на Арда. Успя ли да свикнеш с ситуацията, по какъв начин се чувстваш в тима?

- Да, привикнах бързо. С множеството момчета дори съм играл с тях и беше елементарно за мен да вляза в ситуацията, и в този момент всичко е наред.

- Какво те накара да избереш Арда и тук да продължиш своята кариера?

- Чух от много места, че тук планът е доста огромен и се работи на доста професионално равнище, и по тази причина взех решение да избера Арда.

- Събрахте се няколко футболисти, които сте играли в Славия, ти, Ради Василев и Ивайло Димитров, това ще ти помогне ли за акомодацията в тима?

- С тях се познавам сносно, само че и с другите момчета се познавам от футболните терени, по този начин, че за мен ще е елементарно да се сработим.

- С кой си непосредствен от тима?

- Както ти споделих с Радо Василиев, с Иво Димитров сме играли много време. Може би с тях най-добре се разбирам.

- Ти ставаш част от тима, който написа история за град Кърджали, има ли някакво терзание, или това те стимулира двойно повече?

- Не, за терзание не става и дума. Силно сме стимулирани да зарадваме публиката и самия град.

- Как усети ти персонално празника, който се получи в първия мач в елита, въпреки, че мача го играхте два дни?

- Ами имаше леки проблеми с времето, само че се надявам да се е получил един прекрасен мач и хората да са удовлетворени, и всеки идващ мач да играем по-добре и да радваме хората.

- Ти имаш опит в efbet Лига, много треньори даже и Стамен Белчев е казвал, че има сериозна разлика сред елита и Втора лига. Това, че имаш този опит несъмнено ще ти помогне в мачовете с по-големите тимове като Левски, ЦСКА и Лудогорец.

- Така е, изиграл съм към този момент много мачове в елита. Със сигурност ще ми помогне, само че аз се надявам с момчетата да създадем един добър колектив и да вървим напред.

- Успяхте ли към този момент да се сработите като тим, изиграхте няколко контролни срещи и публични мачове?

- Ами има върху какво още да се работи, само че мисля, че към този момент се напаснахме и с всеки минал мач ще изглеждаме по-добре.

- Какво би споделил на почитателите от Кърджали, които несъмнено към този момент те познават. Спират ли те по улиците?

- Все още не са ме спирали. Мога да им кажа, че ще работим много и ще се опитаме да оправдаем упованията, които имат към нас.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР