Емил Марков, който играе д-р Захариев в сериала Откраднат живот,

...
Емил Марков, който играе д-р Захариев в сериала Откраднат живот,
Коментари Харесай

Заради страх от лекари и спринцовки, Д-р Захариев стигал до бой с медицински лица

Емил Марков, който играе доктор Захариев в сериала „ Откраднат живот ”, изпитва смут от лекари. Страхът на артиста, който е и сценарист на „ Столичани допълнително ”, датира още от детството му. И бил толкоз мощен, че се е стигало дори до пердах с медицински лица, научи HotArena.  

Към крайни дейности Емил Марков прибягнал, когато във втори клас родителите му го завели да му създадат интервенция на сливиците. До преди този момент бъдещият артист, роден и израснал в Бургас, се отбранявал от лекари единствено с чупене на игли. Случвало се на постоянните имунизации. Тогава той по този начин се паникьосвал при типа на спринцовките, че стягал всичките си мускули, с цел да се защищити . В последна сметка лекарите едвам съумявали да го имунизират. 

„ Изкривявал съм игли с мускулите на краката си ”, споделял е актьорът-сценарист. Когато обаче в бургаска болница бил притиснат от доктор и здравна сестра за интервенция на сливиците, второкласникът Емил Марков се принудил да употребява мощ. Лекарят толкоз се ядосал, че излязъл с крясъци от кабинета: „ На кого е това дете, бе? Не можем да го удържим ”. В последна сметка интервенцията била осъществена, въпреки и с много инциденти.

Именно поради страха си от лекари, Емил Марков не е участвал на раждането на децата си. Всъщност по това време не било позволено, само че и да било, той сигурно щял да се въздържи, написа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР