Емил Кошлуков вече няма да бъде водещ на публицистичното предаване

...
Емил Кошлуков вече няма да бъде водещ на публицистичното предаване
Коментари Харесай

Кошлуков взриви ефира на БНТ с изненадваща новина

Емил Кошлуков към този момент няма да бъде водещ на публицистичното предаване " Още от деня ". Това разгласи самият той от ефира на националната телевизия.

Причина за решението му е, че от през днешния ден той извършва краткотрайно длъжността общоприет шеф на държавната медия. Кошлуков замества на поста Константин Каменаров, който се отдръпна поради получена условна присъда.

В послание към феновете Кошлуков заяви, че не счита за редно да съвместява новата служба с тази на водещ на политическа журналистика, изключително по време на избори. " Не считам, че в Българска национална телевизия би трябвало да има кадрови проблеми. Ще следваме концепцията на Константин Каменаров, защото тя е утвърдена от Съвет за електронни медии, ще развиваме това, което е заложил ", разгласи той.

Кошлуков благодари на Каменаров " за чудесното време, което изкарахме дружно ". " Той беше доста благ, доста добър и доста прекрасен шеф и мисля, че това е мнението на всички сътрудници. Желая му триумф ", сподели в умозаключение някогашният народен представител.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР