Емил Кабаиванов ще се кандидатира за кмет на община Карлово

...
Емил Кабаиванов ще се кандидатира за кмет на община Карлово
Коментари Харесай

Емил Кабаиванов – кандидат за кмет на Карлово

Емил Кабаиванов ще се кандидатира за кмет на община Карлово в локалните избори тази есен, кандидатурата му ще бъде издигната от необятна локална коалиция. Кабаиванов удостовери това пред „ Марица “ незабавно след съвещанието на Областния съвет на Съюз на демократичните сили – Пловдив, на което той подаде оставка като регионален водач на сините. Ще насоча напъните си към локалния избор, съобщи пред кореспондента на „ Марица “ Емил Кабаиванов. Знаете, че за мен изборите за локална власт са съществено предизвикателство, съобщи той.

Кабаиванов остава заместник-председател на Националния съвет на Съюз на демократичните сили, на съвещанието на висшия управителен орган на сините той е разговарял с ръководителя Румен Христов. До месец ще бъде определено ново регионално управление на Съюз на демократичните сили.

Емил Кабаиванов ръководи община Карлово два поредни мандата – 2011-2015 и 2015-2019. Кандидатурата и двата пъти бе издигната от необятна коалиция, обединена към личността му и към синята партия. В тази коалиция влизат партиите от Реформаторския блок и ВМРО-БНД. Управлението на кмета на Карлово Емил Кабаиванов бе подкрепяно в Общинския съвет от необятно болшинство, в което влизат както обединението „ Обединени за нашата община “, по този начин и Политическа партия ГЕБР и патриотите. Предложенията, които той внася в локалния парламент се поддържат от повече от две трети от общинските съветници. Винаги диря консенсус при решаването на значимите за общината въпроси, съобщи Кабаиванов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР