Емил Димитров - Ревизоро е изключителна популярна личност в положителен

...
Емил Димитров - Ревизоро е изключителна популярна личност в положителен
Коментари Харесай

Съпартиец на Ревизоро: Той е изключително популярна личност

Емил Димитров - Ревизоро е изключителна известна персона в позитивен положителен проект. Това счита неговият съпартиец от Вътрешна македонска революционна организация и зам.-председател на партията доцент Милен Михов.

" Нека да напомним, че прякорът му има своята позитивна основа в Агенция " Митници " и в изпълнителната власт ", уточни той.

В студиото на " Денят ON AIR " доцент Михов разяснява, че Димитров има нужните умения и престиж, с цел да се оправи с проблемите в екоминистерството. И най-важното - има поддръжката на ръководещата коалиция. Според доцент Михов най-важната задача е рецесията с безводието в Перник. Той разяснява загубите на вода в града. Посочи, че през 2019 година е регистриран един " чудноват " невисок приток на вода - 6 млн. куб. м.

" И макар снеготопеното през април и май, язовирът е намалял на 11 млн. и половина кубически метра. От язовира до град Перник годишно се губят по 2 млн. кубически метра преди водата да стигне в пречиствателната станция ", сподели още депутатът.

Емил Димитров стана министър на екологията експресно, откакто Нено Димов беше заставен да подаде оставка след задържането си. Прокуратурата впрегна всички старания да открие виновника за безводието в Перник. Тече и проект на държавното управление за незабавна замяна на ВиК мрежата и прекъсване на безконтролните течове на вода.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Контакти
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР