Емил Димитров обясни, че не е разговарял с НФСБ за

...
Емил Димитров обясни, че не е разговарял с НФСБ за
Коментари Харесай

Емил Димитров не е разговарял с НФСБ за кандидатурата на Сотир Цацаров

Емил Димитров изясни, че не е разговарял с НФСБ за кандидатурата на Сотир Цацаров за ръководител на антикорупционната комисия.

Не съм разговарял с НФСБ, не мога да приказвам от тяхно име, посочи в коридорите на Народното събрание депутатът от "Обединени патриоти ", представител на гражданската квота на Вътрешна македонска революционна организация.

Вчера на общ брифинг в Народно събрание с ГЕРБ и Явор Нотев Димитров заяви, че първоначално персонално е водил диалозите с Цацаров, тъй като настоящият основен прокурор е неангажиран политически.
Г-н Валери Симеонов е изискал на следващия ден среща със Сотир Цацаров и, в случай че има нещо да се посочи, ще го уточнят, добави той.

ГЕРБ и Оперативна програма издигнаха кандидатурата на Цацаров за ръководител на КПКОНПИ

По-рано водачът на НФСБ беше безапелационен, че въпросът за номинацията на основния прокурор за ръководител на КПКОНПИ не е обсъждан в групата и няма общо решение. Задължително решение значи да е взето с две трети в ПГ, акцентира Валери Симеонов.

Той посочи и, че предлагането на "Воля " за депутата им Симеон Найденов също не е дискутирано, само че, съгласно него, той щял да има минимална поддръжка.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР