Емил Димитров направи интересен коментар в Пловдив относно протестите, които

...
Емил Димитров направи интересен коментар в Пловдив относно протестите, които
Коментари Харесай

Министър сравни протестите и вота на недоверие с мач

 Емил Димитров направи забавен коментар в Пловдив по отношение на митингите, които люлеят цялата страна от няколко дни и вота на съмнение от страна на левицата, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Екоминистърът дори съпостави обстановката с футболен мач:

" Въпросите би трябвало да се вземат решение в Народното събрание, а не на улицата. Когато два тима играят, хубаво е да има правила и резултатът да е явен на терена, а не след края на мача съдията да го разгласи в съблекалнята. Аз съм част от екипа на Борисов. На полувремето не мога да смъква фланелката и да сложа друга! Трансферните прозорци са на 4 години.

Всеки български жител има право да се изрази. Вие може да имате друго мнение от моето, само че това не е наложително да ви прави врагове. Ако това питате, не ми е прелестно да ме назовават част от мафията. Може би това е част от предизвикването. Аз съм на страната на премиера Борисов. Помагам и давам всичко от себе си.

Вотовете са право и част от демокрацията. Това е една от дребното форми, с които опозицията може да притегли медиите към себе си. Това е позволено и е естествена процедура. Щом се включат камерите, държанието става друго “.

Plovdiv24.bg  излъчи онлайн брифинга. Ако желаете да бъдете известени при бъдещи предавания онлайн, абонирайте се за нашия канал в Youtube Plovdiv24.bg или ни последвайте във Facebook: Plovdiv24.bg вести.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР