Емил Боев е в неизвестност вече 24-и ден. От две

...
Емил Боев е в неизвестност вече 24-и ден. От две
Коментари Харесай

Мартин Боев пред SafeNews: 24-и ден без Емил, дано се включат повече институции

Емил Боев е в неопределеност към този момент 24-и ден. От две седмици доброволци го търсят единствено през уикендите благодарение на полицията.

„ Работим с полицията, даваме им следи, къщи, които може да имат записи, очевидци “, показа пред SafeNews братът на Емил, Мартин Боев.

„ Нямаме още удостоверение, че някое от тези неща е обвързвано с изгубването на брат ми “, прибавя той.

Въпреки че разгласи премия от 100 хиляди лв. за диря, която да му помогне да открие брат си, Мартин Боев споделя, че към този момент сигналите са малко, към 10, защото той изисква да има някакво доказателство – фотография или видео.

„ Няма сигнали от институциите. Не поддържат никаква връзка с мен. Никой не ми звъни. Когато се пробвах аз да се свържа, ми се споделя, че няма нищо ново “, призна Боев пред SafeNews.

„ Полицията към момента гледа видеа на 23-я ден “, споделя той и добавя, че е получил единствено два записа от няколко секунди, в които се вижда брат му край къща в покрайнините на Перник.

„ Два записа от цялостен град ми се коства малко необичайно. На останалите камери служителите на реда споделят, че не просто Емил не се вижда, а и никой различен не се вижда “, споделя той.

„ Трябва да се включат мощните институции, прокуратура, от София – напълно друга категория хора би трябвало да стартират да приказват “, приканва Мартин.

„ Със сигурност Емил не е липсващ инцидентно, няма по какъв начин да няма следи “, прибавя той.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР