Емил Ангелов ще бъде голямата изненада за феновете на Левски

...
Емил Ангелов ще бъде голямата изненада за феновете на Левски
Коментари Харесай

Голмайстор от Синята приказка ще се срещне с феновете на Левски

Емил Ангелов ще бъде огромната изненада за почитателите на Левски преди мача от българското състезание по футбол против Пирин. Бившият нападател, който има 108 мача и 39 гола за " сините ", ще бъде разполагаем за фотоси и подписи от 19 до 20 часа на " Герена ".

" Паузата за национални тимове към този момент завърши. Любимият тим се завръща на терена в отсрочен мач с Пирин. Започваме в четвъртък в 18:30 часа.

Голмайстор от " Синята приказка " Емил Ангелов ще ви чака от 19:00 до 20:00 часа за подписи в формалния магазин в Сектор А!

Както до момента, разполагаем ще са специфични детски шатри за всички малчугани, като талисманът Лъвски няма да откаже фотоси на дребни и огромни на обособените за задачата стени.

Пред Сектор А още веднъж ще са ситуирани и разнообразни интензивности, отдадени на 80 години от рождението на Георги Аспарухов, а всички левскари ще могат да се насладят на вкусна храна и освежаващи питиета.

Клубният магазин ще работи за вас, като там ще откриете извънредната серия продукти Back To School ", оповестяват от клуба.
 Костов в позната алтернатива преди семейството на Пирин
Костов в позната алтернатива преди семейството на Пирин

Кой чужденец да остави отвън групата?
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР