Емигрантите Роси и Роман са първите отпаднали финалисти на големия

...
Емигрантите Роси и Роман са първите отпаднали финалисти на големия
Коментари Харесай

Звезден финал на „Фермата“, Дидо от Д2 и Ваня отвяха Росица и Роман 

Емигрантите Роси и Роман са първите отпаднали финалисти на огромния лайв край на „ Фермата: Съединение “ по bTV. „ Благодаря на всички. Сбъднах фантазията си да съм на край и да се боря с Ваня. За мен вотът е доста повече от това да се боря тук “, съобщи Роси.

Един против различен в по две борби се изправиха Ваня Стамболова и Роси, и Дидо от Д2 и Роман. Начало на дуелите дадоха Ваня и Роси. Първата борба, в която се изправиха, беше коване на мост. Двете финалистки се раздадоха оптимално, само че успеха отиде при Ваня Стамболова. След тях Дидо и Роман също демонстрираха уменията си в коването на мост, като първи с 20-те дъски завърши Дидо.

След втората игра – рязане на греди, с успеха се поздравиха Ваня Стамболова и Роман, който беше като хала. След събирането на извоюваните точки и резултатите от гласуването на феновете, водещите оповестиха и двамата финалисти, които ще се борят за огромната премия от 100 000 лв.. Това са Ваня Стамболова и Дидо от Д2, две от звездите в този сезон. За първи път в историята на риалитито известни персони стигат до самата крайна права. Те ще премерят сили между тях като за последно.

Гласуването продължава – феновете на Дидо могат да гласоподават за него, изпращайки sms на номер 1636, а за Ваня Стамболова на 1633.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР