Емердейл беше пълен с изненади в четвъртък вечер, когато Том

...
Емердейл беше пълен с изненади в четвъртък вечер, когато Том
Коментари Харесай

Бел и Том от ITV Emmerdale се сгодиха на фона на изненадваща епизодична роля, докато феновете `ръмляха` зловещ обрат

Емердейл беше цялостен с изненади в четвъртък вечер, когато Том Кинг и Бел Дингъл се сгодиха, откакто последният възнамерява сантиментално изненадващо предложение за ледена пързалка.

Само неотдавна Час Дингъл накара Бел още веднъж да предложи брак на Том Кинг, само че след поредност от несполучливи опити Бел получи помощта на Лейла Хардинг. В последните подиуми, работейки с Лейла, Бел сформира проект и в четвъртък Том със завързани очи беше изведен на ледената пързалка от Лейла, където той беше замаян да види предложение благодарение на никой различен с изключение на Торвил и Дийн, които Том е голям почитател на.

Бел беше на луната, когато Том сподели „ да “ и те имаха сладостен миг за почитатели с Торвил и Дийн. Въпреки проектите за сантиментално предложение обаче, почитателите на сапунените сериали разбираемо останаха загрижени за Бел след тревожните подиуми с Том по-рано тази година.

Феновете на сапунените сериали ще си спомнят, че Том неотдавна предложи брак на Бел, която деликатно отхвърли предлагането му, защото...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР