Емблематично дело, по обвинение към 66-годишна жена, че е опитала

...
Емблематично дело, по обвинение към 66-годишна жена, че е опитала
Коментари Харесай

Присъдата на жена, търсила наемен убиец да избие свои роднини, стана по-тежка

Емблематично дело, по обвиняване към 66-годишна жена, че е пробвала да токсини цялото семейство на брат си, с цел да вземе завещание от милиони долари, претърпя нов поврат, съобщи БГНЕС.
Става въпрос за към този момент много известната Иванка Ройдова от пловдивското село Браниполе. На втора инстанция (бел. ред. - в Апелативен съд-Пловдив) тя беше наказана на три години затвор, откакто на първа инстанция присъдата също беше три години, само че условно - с пет години изпитателен период.
Според обвиняването Ройдова е търсила наемен палач, с цел да ликвидира брат ѝ, сина и щерка му, зетя на брат ѝ и двете му внучета. За брат си Ройдова била планувала " трагичен случай " - гибел поради предозиране с инсулин. Крайната цел на тези в действителност кървави схеми е завещание от над 4 млн. $, оставено от бащата на Ройдова в Америка. Ройдова, обаче, попаднала вместо на наемен палач, на служител на реда под прикритие. Точно това беше аргументът на Ройдова, че става въпрос за набеждаване - от кое място се е взел въпросният сътрудник под прикритие.
Наследството от 4 млн. $ е действително. Проблемът е, че бащата - бежанец от доста години, скъсал с българското си семейство за десетилетия и възстановил връзките към края на живота си, в последна сметка е оставил всичко на друга жена - българка, която е била наета да се грижи за него. Ройдова от самото начало изтъкваше в съда, че и да отстрани целия жанр, отново няма да наследи милионите, само че явно този мотив остана без последици. Обвиняемата сочеше точно въпросната жена - Недялка Бързакова, на която е оставено наследството, като индивидът, " уморил " и " омаял " татко ѝ, с цел да ѝ припише милионите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР