Емблематичният водещ Ники Кънчев даде силен старт на уникалната телевизионна

...
Емблематичният водещ Ники Кънчев даде силен старт на уникалната телевизионна
Коментари Харесай

Отровен залп по Ники Кънчев! Голямото преследване“ превзе т...

Емблематичният водещ Ники Кънчев даде мощен старт на неповторимата телевизионна игра от ново потомство „ Голямото гонене “ в понеделник.

Новият формат на NOVA изрично завладя телевизионния ефир с огромна преднина. Според формалните пийпълметрични данни, първият епизод на „ Голямото гонене “ е привлякъл над 32% от всички фенове в дейна възраст (18-49 г.), които са гледали телевизия в този час. По същото време конкурентното предаване по втората телевизия в класацията е записало дял от 23,2%.

Първото лъчение обаче не оправда упованията на феновете, които се бяха подготвили да си пробват знанията дружно с участниците. Сякаш не до такава степен изпипаният сюжет остави подозрения за операции и нагласена игра и хората си споделиха мнението, написа standartnews.com.
Ето част от мненията на феновете:
" Правилата са такива, че всичко може да се манипулира и да бъде съгласно играча – на един се дават по-лесни въпроси, на различен по-трудни. Преследвачът може да се направи на тъп, този през днешния ден даже не го изигра добре, пролича си незабавно, че е дал съзнателно неверни отговори… На всичко от горната страна той несъмнено има авансово всички отговори. " " Никой не вижда кой отговор се маркира. " " Това да се разделят общо парите е огромна нелепост – единия ще изкара 3 хил, другия 12 хил и ще разделят по равно… "

" От първия епизод ми стана ясно, че надали ще се задържи дълго в ефира… Аз няма да го виждам сигурно. "

" Много приказване от страна на водещият. На някои от въпросите не се чуха отговорите,както и чаках от това бързане. Тоя преследвач, ми е малко, като компютър, учудващо, че даде и неверни отговори. По-добре играчите да играеха против компютър. Това предаване няма да го бъде. Това не е за Ники Кънчев.

" " Пълна нелепост и извънредно манипулирана игра. Между другото първата книга от Светът на диска е Ерик, а не Цветът на магията. Дори не си ревизират източниците. Пълен смях. "

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР