Емблематичният ни аниматор Тео Ушев, номиниран за Оскар за късометражен

...
Емблематичният ни аниматор Тео Ушев, номиниран за Оскар за късометражен
Коментари Харесай

Разтърсващ коментар: Ситуацията с вируса в България е тотално изпусната, до 15 дни ще има по 500 заразени

 Емблематичният ни аниматор Тео Ушев, номиниран за " Оскар " за късометражен филм през 2017-а година, пусна разтърсващ коментар по отношение на задълбочаващата се пандемия от COVID-19 в България. Талантливият художник направи мрачна прогноза за неведнъж нарастване на инфектираните и умрелите и жигосах " различните " мошеници, които убеждават хората, че заплаха не съществува.

Поместваме думите на Ушев със съкращения:

Ситуацията с вируса в България наподобява тотално изпусната. (То във всичко наподобява изпусната, само че това е дълъг диалог.) Още през цялото време хаосът беше цялостен, само че най-малко имаше една авторитетна фигура, която всяваше почит. Не всичко беше идеално, само че имаше положително предпочитание.

После се появи един жаден за медийно внимание антивирус, който направи най-лошото - пося съмнение в научните правила, в дисциплината, в смисъла на НИЕ. Българинът е неизпълнителен, спорен. Кажи му, че е прецакан и го лъжат, и той незабавно се хваща за всяка концепция за международна интрига против семето му.

Да не бъдем наивни - приходите в българския туризъм не идват от услуги. Туристическите олигарси не ги интересуват шезлонгите и чистотата, нито имиджа на страната. Хотелите не са нищо друго с изключение на перални.

Туристическите могули ги интересуват единствено потребителите на дрога и безакцизен алкохол. Барове, заведения за хранене, чалготеки, бардаци, футболни мачове. Цялата корупция в България (и по света) се върти през тези канали.

Следвайки експоненциалната крива, до 15 дни ще има най-малко 500 инфектирани дневно (и повече). Смъртните случаи ще нарастват, само че не тъй като вирусът е по-силен - а тъй като лекарите ще бъдат инфектирани, ще умират, пробвайки се да избавят посетителите на чалготеки, футболните босове. (Всъщност един от проблемите, както ми довери прочут доктор, е, че всеобщо се крият признаци - което води до голямо количество непредвидени инфектирани.) Това ще докара до блокиране на страната и същински колапс на достоверната стопанска система. Много ми се желае да съм неприятен оракул... Но едва ли.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР