Емблематичният хотел Barceló Royal Beach в Слънчев бряг въведе строги

...
Емблематичният хотел Barceló Royal Beach в Слънчев бряг въведе строги
Коментари Харесай

Хотел Barceló Royal Beach работи драконовски мерки за опазване на здравето на своите гости

Емблематичният хотел Barceló Royal Beach в Слънчев бряг вкара строги ограничения за отбрана на своите посетители. Перлата в сърцето на курортния комплекс отвори порти на 25 юни и към този момент се радва на своите гости.

Програмата „ We care about you “ за отбрана от вирусни инфекции, в това число и от Коронавирус 19, е създадена от интернационалните здравни специалисти. Тя залага на над 90-годишния опит на международната верига в запазване на здравето и живота освен на гостите, само че и на личния състав и доставчиците.

Серията от ограничения подсигуряват, че всеки клиент може да се наслаждения на своята отмора в цялостно успокоение, като контролът по стерилизация се подсигурява от специфичен антиковид помощник „ We care about you “. Той следи по какъв начин се извършват рекомендациите за запазване на здравето и надгражда съществуващите високи стандарти. В допълнение, чиновниците на хотела са снабдени с цялостна гама от защитни средства и са минали изцяло образование по отбрана от Covid-19.

Мерките за отбрана стартират още преди идването на гостите – комплексът затвори за продажба 50% от потенциала си още преди старта на сезон 2020г., с цел да отговори на условието на СЗО за гарантиране на оптимална обществена отдалеченост в общите елементи и заведенията за хранене за гостите по време на престоя им.

В самия обект - програмата изисква всеки клиент да получи на входа маска, носенето на която е наложително във всички затворени общи пространства.

В целия комплекс на основни места е обезпечен течен дезинфектант на алкохолна основа – „ Essentica Pure “, който е предопределен за хигиенична стерилизация на ръце и повърхности и убива 99.9% от бактериите и вирусите с обвивка (коронавирус).

Продуктът е създаден от най-голямата фабрика за етанол на Балканския полуостров - българската „ Essentica”.

Багажът на всеки посетител се дезинфекцира още на входа, а потокът от посетители се насочва по този начин, че да се обезпечи нужната обществена отдалеченост и най-малък контакт с личния състав и останалите гости.

Освен обезпечаване на персонални защитни средства и дезинфектант, рецепцията на Barceló Royal Beach е оборудвана с безконтактен термометър за премерване на телесна температура. Осигурена е физическа отбрана с транспарантна бариера сред рецепционист и посетител. След всяка регистрация, работните повърхности се дезинфекцират. Специално внимание се отделя на най-малкия подробност - като химикалките да вземем за пример, които са в непрекъснат контакт с посетителите. Останалите контактни точки – бутони на асансьори, дръжки на порти, покъщнина и така нататък също се дезинфекцират непрекъснато, под непоколебим протокол на личния състав.

На видно място във фоайето, рецепцията и асансьорите са сложени осведомителни плакати на разнообразни езици и стикери с основни послания към гостите за главните хигиенични практики и ограничения за сигурност против Covid-19.

Шезлонгите на басейните са с разстояние 3 метра, а масите в заведенията за хранене – на 2,50 метра, като там има обособена зона, с цел да се подсигурява удобството на фамилии с деца. За спомагателна сигурност на гостите е обезпечена и профилирана здравна услуга в границите на комплекса, която е разполагаем 24/7.

Едни от най-важните ограничения са в областта на дигитализацията. Чрез специфичната мобилна апликация Barceló, посетителите могат да резервират маса в ресторанта, да подадат сигнал за проблем към управата на хотела, да поръчат румсървиз и даже да изискат здравна помощ без да излизат от стаята си. Системата е програмирана да уведоми автоматизирано всеки екскурзиант в комплекса, при съществуване на минимален риск от каквото и да е естество. Менютата в заведенията за хранене на Barceló Royal Beach също са цифровизирани. Специално основания петзвезден гурме бюфет подсигурява сигурността посредством особено проектирана система за издаване на храната на всеки посетител. Хотелът ползва специфичен протокол за санитаризиране и пакетиране на дистанционното управление за тв приемниците в стаите, а във всяка стая се дава дезинфектант за всеки посетител. След разчистване и детайлна стерилизация на стаята идващият посетител се настанява след 24 часа.

За Barceló Royal Beach

Емблематичният Barceló Royal Beach е ситуиран в сърцето на курортен комплекс Слънчев бряг, директно до морския бряг.
Хотелът разполага с първокласни стаи и жилища, ресторант и открит бар, просторен воден парк с басейни с разнообразни размери, обширни и красиви зелени площи, фитнес център с разнородни уреди, съвременен и грациозен SPA център, зона за анимация. Подземният паркинг - на две равнища, обезпечава спомагателен комфорт и улеснение на гостите. Откритият търговски център Royal Beach Mall, част от комплекс Royal Beach Barceló, дава опция на посетителите на курорта и хотела да се насладят на разнороден микс от интернационалните и локални марки.

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР