Емблематичният британски музикант, творец, актьор и поклоник на йога Стинг

...
Емблематичният британски музикант, творец, актьор и поклоник на йога Стинг
Коментари Харесай

Стинг прави дебюта си в света на видеоигрите

Емблематичният английски музикант, създател, артист и поклоник на йога Стинг ще направи своя дебют и в света на видеоигрите. Това ще стане с Where The Water Tastes Like Wine, където той ще играе говорещ вълк и ще е един от четците на историята. Заглавието е дело на един от основателите на Gone Home, Йонесман Нордхаген и неговото студио Dim Bulb.

Стинг няма да е единствената звезда измежду актьорски състав тук. Компания ще му вършат Дейв Феной и Мелиса Хътчинс (Лий и Клем от The Walking Dead на Telltale), Сиси Джоунс (Дилайла от Firewatch) и Кимбърли Брукс (Ашли от Mass Effect).

В изявление от предходната година за Rock, Paper, Shotgun, Нордхаген изяснява, че след Gone Home е желал да си вземе отмора. Така е отделил шест месеца в пътешествия по света. При едно от тях, когато е прекосявал през Сибир с транс-сибирския експрес, на него му е хрумнала концепцията за играта, за историите, които си описват изцяло непознати във влака. „Освен това, аз съм огромен почитател на американската музика от далечното минало – блуграс, блус, фолклорната музика, джаз, и чувам тази музика доста. Харесвам света, описван в песните – самотни скитници, комарджии неудачници, минали от другата страна, станали спътници на дявола, балади за убийства, нарушители, отрудени служащи, потискани от своите шефове. Хрумна ми, че една игра, в която изследваш този свят би било ужасно да се появи. Оттук реализирах бърз преход към Голямата меланхолия, протестите на служащите и пропадналите видове по пътищата. Реших да взема тези митични и фантазни светове, които откриваме в американските фолк песни и истории и да ги обединя към този интервал от историята. И както поради този интервал, по този начин и поради общото въодушевление в музиката, играта трябваше да подухва същинско възприятие за горест, за покруса и борба“, споделя той.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР