Емблематичният бранд Motorola се завърна в България на официално събитие

...
Емблематичният бранд Motorola се завърна в България на официално събитие
Коментари Харесай

Националният отбор по художествена гимнастика е новият посланик на Motorola

Емблематичният бранд Motorola се завърна в България на публично събитие в първокласния хотел “Маринела” в София. Стилният коктейл в 360 Garden Bar бе предшестван от конференция, на която компанията разгласи завръщaнето си на българския пазар и партньорството си с Българската федерация по художествена гимнастика. Грациите ни ще бъдат рекламни лица на Motorola през идващите 12 месеца.

Припомняме ви, че американският бранд Motorola е прочут с множеството си нововъведения през годините: 1973-та Мартин Купър, водещ инжинер в компанията, основава първия мобилен телефон Dynatac 8000x; 1986-а - първият мобилен флип телефон StarTac, 2004-та - излиза Motorola Razr, който се трансформира в най-продавания флип телефон на всички времена. Малко консуматори знаят, че през 2005-a е основан Motorola ROKR E1 - първият телефон с iTunes. А говорейки в настоящо време, през 2016-а Motorola пусна на пазара първия сполучлив модуларен телефон Moto Z и завоюва десетки награди за дизайн и нововъведения, в това число и влиятелната Reddot Design Award. Moto Z и всички модули - JBL SoundBoost, Hasselblad True Zoom, Insta-Share Projector, Incipio OFFGRID Power Pack - са налични на българския пазар, а напълно скоро се чакат и новите модули - Moto GamePad, JBL SoundBoost 2 и Moto Turbo Power Pack.*

“Motorola е въодушевяващ, изменящ света бранд. В Америка, а и на доста места по света, това е обичана марка на милиони хора. След редицата провокации, през които минахме, Motorola е тук и е подготвена да се бори за сърцата на потребителите. Съвсем скоро клиентите в България ще могат да се срещнат и с последните модели от портфолиото на Motorola”, показа Владислав Иванов, General Manager на Motorola за Югоизточна Европа.

 Моторола стана спонсор на БФХГ

Огромно самопризнание Motorola получи преди няколко месеца от The Gadget Show, които прогласиха Motorola Dynatac 8300, първия мобилен телефон в света, за най-великото откритие на всички времена.

“Това, което отличава нашия тим по художествена гимнастика, е непрекъснатото демонстриране на класа, взаимност и единодушие на безусловно всяко състезание. Те са извънреден образец за последователност сред поколенията. Motorola, от своя страна, е марката, който е неколкократно обявяван за софтуерен водач и е заставал отпред на промишлеността. Ето за какво имаме вяра, че синергията сред нас и Федерацията по художествена гимнастика ще бъде сполучлива и ще отвори нови вероятности, които дава световният обсег на бранд като Motorola, с цел да поддържаме тима за допустимо най-дълъг интервал от време” - показа още Иванов.

 Моторола стана спонсор на БФХГ

“За нас е голяма чест и самопризнание да бъдем сътрудници на Motorola. Момичетата са извънредно разчувствани, тъй като им предстоят нови планове отвън терена и имам вяра, че това са действия, които ще ги развият в допълнение като персони и ще отворят нови благоприятни условия пред тях” - сподели Илиана Раева, ръководител на БФХГ.

По време на коктейла, на който участваха доста всемирски персони и другари на спорта, девойки от тима и ансамбъла получиха своя комплект Moto Z с музикален JBL модул.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР