Емблематичният бивш кмет на Дупница и бивш депутат от Обединените

...
Емблематичният бивш кмет на Дупница и бивш депутат от Обединените
Коментари Харесай

Панчо Панайотов напусна ДСБ заради преизбирането на ген. Атанасов за лидер

Емблематичният някогашен кмет на Дупница и някогашен народен представител от Обединените демократични сили Панчо Панайотов напусна ДСБ след преизбирането на ген. Атанас Атанасов. Това заяви самият Панайотов в профила си в обществените мрежи.
Още по темата
Преди няколко месеца бях признат за член на ДСБ. (Мотивът - да дам морална поддръжка, за промяната на този. Вече се обадих на шефа на дупнишкия клуб да ме отпише. Нямам никакво желание да се занимавам с недорасляци. Това написа в профила си във фейсбук някогашният кмет на Дупница доктор Панчо Панайотов и по този начин разгласи, че напуща ДСБ. Това става няколко месеца, откакто бе признат за член на партият.

Ето какво написа още Панчо Панайотов:

Ако тези 200 индивида дружно с Цецка Бачева, решите, че е безсмислено да продължите там и решите да се сътвори същинска дясна партия. Истинска. Аз съм подготвен да се включа.

Силата на политическата партия зависи единствено и само от политическото доверие на гласоподавателите. Получаваш мощно доверие, получаваш мощ и самопризнание. Получаваш нюню доверие, следва, че партията ти е нюню. Малка, дребна и жалка. Колкото и хвалебствени речи ( някои ги чух, комсомолски клишета), колкото и прочувствени заклинания да крещиш на конгреса. Това е истината.

От 100 българи един ти дава доверие. От 100 - един. Политиката е за честни и умни хора. Не е за измекяри. Няма по какъв начин да правиш предизборни обединения с очевидната цел просто да вкараш в Народното събрание няколко индивида.

Няма идеология, няма полезности. Оня с брадата неведнъж съобщи: " ние не сме нито леви, нито десни. А какъв е. Чии го дири в политиката. Там има единствено идеология и полезности. Няма по какъв начин, години да критикуваш ( простака, мафиот), и когато влезеш в Народното събрание ставаш съизвършител, прислужваш личен състав на този мафиот.

Д-р Панчо Панайотов се прочу още като кмет на Дупница , когато по време на януарските митинги против Виденов през 1997 година направи укрепление на главната пътна артерия, свързваща града с други селища, с дървета и гуми.

Дупнишката бариката прави прочут доктор Панайотов в цялата страна. Така той става депутат от синьото ОДС в 38-ото Народно заседание. Но подава оставка като народен представител на 11 октомври 2000 година

През март 2018 година инициира основаването на " Дясна национална партия ".



Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР