Емблематичният бивш дупнишки кмет Панчо Панайотов напусна ДСБ след преизбирането

...
Емблематичният бивш дупнишки кмет Панчо Панайотов напусна ДСБ след преизбирането
Коментари Харесай

Панчо Панайотов напусна ДСБ няколко месеца след като стана неин член |

Емблематичният някогашен дупнишки кмет Панчо Панайотов напусна ДСБ след преизбирането на ген. Атанас Атанасов за нов мандат отпред на партията.

Панайотов припомня, че е бил признат за член на ДСБ преди няколко месеца, с цел да даде поддръжка " за промяната на този ". Но откакто това не се е случило, се обадил на шефа на дупнишката организация да го отпише.

" Ако тези 200 индивида дружно с Цецка Бачева, решите, че е безсмислено да продължите там и решите да да се сътвори същинска дясна партия. Истинска. Аз съм подготвен да се включа ", написа Панчо Панайотов във фейсбук.

Ето цялостния текст на известието му със непокътнат правопис:

Току що се прибрах от работа. Току що разбрах, че атанасов е спечелил.(290/200 гласа.).
Уважаеми. Преди няколко месеца бях признат за член на ДСБ. ( Мотива да дам морална поддръжка, за промяната на този. Вече се обадих на шефа на дупнишкия клуб да ме отпише. Нямам никакво желание да се занимавам с недорасляци.

Ако тези 200 индивида дружно с Цецка Бачева, решите, че е безсмислено да продължите там и решите да да се сътвори същинска дясна партия. Истинска. Аз съм подготвен да се включа.

Както се подразбира, нито може да разчитате на моя глас, нито на никаква поддръжка. С ментета не работя, нито споделям.

Много ви здраве.



В идващ пост Панчо Панайотов изяснява разбиранията си за политика и партия. 

Уточнявам. Уточнявам за недорасляците политикани.

Уточнявам невъзмутимо и простичко, тъй като най- рисковото незнание е политическото незнание. Това незнание, основава опцията, обществената власт, политическата власт да се превземе от лъжци, крадци и както е в България от мафията. А това носи бедност за милиони. Точно за това, политическото незнание е измежду най- рисковите за обществото.

И за това, ще показва една къса лекция. ( Ясно ми е, че предубедените коне с капаци няма да се съгласят, само че пък не всички са такива.).

Силата на една политическа партия( апелирам обърнете внимание на `политическа партия ". Нямам поради престъпните организации, записали се като " партии " ).

Та силата на партията се дефинира от едно само нещо. Повтарям, едно, само.

И това е единодушието и доверието, което получаваш от политическото гласоподаване на гласоподавателите. Няма да го дублирам.

Моля обърнете внимание на " политическото гласоподаване ". Освен него има и друго " гласоподаване ". Познато ви е. В махалите, пазаруване на гласове, обещания за персонални облаги и далавери, за постове и благоприятни условия. Това гласоподаване не е политическо, то е гласуването за престъпните организации.

Та силата на политическата партия зависи единствено и само от политическото доверие на гласоподавателите.

Получаваш мощно доверие, получаваш мощ и самопризнание.

Получаваш нюню доверие, следва, че партията ти е нюню. Малка, дребна и жалка.

Колкото и хвалебствени речи ( някои ги чух, комсомолски клишета), колкото и прочувствени заклинания да крещиш на конгреса. Това е истината. От 100 българи един ти дава доверие. От сто- един.

Политиката е за честни и умни хора. Не е за измекяри.

Няма по какъв начин да правиш предизборни обединения с очевидната цел просто да вкараш в Народното събрание няколко индивида. Няма идеология, няма полезности.

Оня с брадата неведнъж заяви- " ние не сме нито леви, нито десни. А какъв е. Чии го дири в политиката. Там има единствено идеология и полезности.

Няма по какъв начин, години да критикуваш ( простака, мафиот), и когато влезеш в Народното събрание ставаш съизвършител, прислужваш личен състав на този мафиот.

И през вчерашния ден този дребния се оправдава- ние изгубихме от меката външна страна. Тъпоча, безпросветност. Този не знае, на кой свят живее.

Ами това е признание, признание за ликвидиране. Но този не се усеща. А и огромна част от партийните слушатели.

Замислете се какво значат тези думи.

Бог да елементарни.

Но в природата, в еволюцията идват нови типове.

Живота се подържа. Гнилото умира.

Много здраве от село.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР