Емблематични плеймейтки се записаха като доброволки в борбата с коронавируса.

...
Емблематични плеймейтки се записаха като доброволки в борбата с коронавируса.
Коментари Харесай

Родният нежен фронт удря мощно коронавируса

Емблематични плеймейтки се записаха като доброволки в битката с ковид. Сред тях са поредните носителки на купата Playmate of the Year за 2018 и 2019 година – Жанета Осипова и Михаела Тодорова. Това издадоха от екипа на „ Плейбой”, представени от Труд.

Засега горещите русокоски не са се похвалили в обществените мрежи със своята активност, само че доста от техните почитатели ги поздравиха за самодейността.



Към момента уредниците на Miss Playmate не възнамеряват тазгодишният конкурс да бъде анулиран поради изключителното състояние.

Очаква се новите 12 претендентки да бъдат оповестени за пръв път пред аудитория на 24 юли на особено празненство в Слънчев бряг.

Ген. Мутафчийски с изключително изказване за обстановката по Великден

Както към този момент стана известно, мъжката библия „ Плейбой “ стопира печатното си издание в Съединени американски щати след близо седем десетилетия битие.

Коронавирусът се оказа последният, този път съдбовен удар за екипа на списанието.

Към съществуващите до момента финансови проблеми са се добавили и тежките условия за бизнеса, свързани с настъплението на вируса, се показва в специфична обява на компанията.

Противно на това и на международните трендове, българският „ Плейбой” се радва на отлично здраве на своята 18-а годишнина. Новият брой се чака да бъде отпечатан и да излезе към 20 април.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР