Емблематичната реплика Нека играта в Стани богат започне сега ще

...
Емблематичната реплика Нека играта в Стани богат започне сега ще
Коментари Харесай

"Стани богат" се завръща в името на благотворителна кауза

Емблематичната имитация „ Нека играта в „ Стани богат ” стартира в този момент ” ще чуем още веднъж на 4 февруари, от 20.00 ч. по Нова ТВ. Точно тогава телевизионната игра ще се завърне на екран в името на благотворителна идея.

Всеки понеделник в границите на 2 часа (от 20.00 до 22.00 ч.) въпросите ще задава индивидът, трансформирал се в неизменима част от историята на „ Стани богат ” – Ники Кънчев. На стола на благосъстоянието ще сяда двойка известни персони, като за първи път това ще са хора, които нееднократно са заставали един против различен и ясно са изразявали своите крайни и разнообразни позиции.

Министри, артисти, режисьори и музиканти са единствено част от участниците, които ще влязат в студиото на „ Стани богат ” през този сезон. Предизвикателството пред тях ще бъде освен да преодолеят различията си, само че да дадат всичко от себе си в името на благотворителна идея.

Събраните от играта средства ще отидат за стипендиантската стратегия „ Стани първенец ” за деца в неравностойно състояние с изявен състезателен гений.

Началото на тази стратегия е сложено през 2010 година, когато вследствие на благотворителното издание на играта е събрана сумата от 265 000 лв.. На стола на благосъстоянието тогава сядат общо 27 известни българи, измежду които Татяна Лолова, Стефка Костадинова, Ивет Лалова, Росен Плевнелиев, Цветан Цветанов, Васил Найденов и други.

От тогава до през днешния ден общо 67 деца са се включили към програмата „ Стани първенец ”, като някои от тях даже към този момент са носители на медали.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР