Емблематичната певица от попфолка и звезда през 90-те години на

...
Емблематичната певица от попфолка и звезда през 90-те години на
Коментари Харесай

Известна попфолк фурия в миналото се завърна окончателно в България

Емблематичната певица от попфолка и звезда през 90-те години на предишния век избира да се завърне в родината си, откакто през последните години трайно се беше открила в Турция. Там изпълнителката имаше личен бизнес, както и приемаше музикални участия. Работеше и в огромен ресторант, където изпълняваше богат репертоар от балкански, съветски, международни и нейни шлагери. 

" Върнах се в България дефинитивно ", разгласи богатствата новина Екстра Нина, като посочи, че има един ангажимент, който ще я задържи в Истанбул за няколко дни, само че по-късно се открива у нас. Неведнъж изпълнителката е признавала, че България й липсва и желае да прекарва повече време по нашите улици и измежду природата.

Нина Панайотова, както е същинското име на певицата, преди време разкри пред " България Днес " по какъв начин се е появил неповторимият й артистичен псевдоним: " Така ме назоваха, когато работех в Сърбия преди години. По това време там имаше настояща певица Екстра Нена, само че не знам дали към момента е дейна. С думата " екстра " оценяваха осъществяванията ми. Когато дадох начало на музикалната си кариера в България, избрах да се изявявам с този псевдоним. За къс интервал от време бях махнала " екстра " -та, само че по съвет на обичаната ми колежка Глория я върнах към името си. Остана си като гаранция за качество ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР