Емблемата на Свиленград и чалга легенда е отгледал нов мустак,

...
Емблемата на Свиленград и чалга легенда е отгледал нов мустак,
Коментари Харесай

Милко Калайджиев Отгледа Новия Си Мустак

Емблемата на Свиленград и чалга легенда е отгледал нов мустак, който пораства от края на телевизионното шоу “Като две капки вода”. Малко повече от месец по-късно окосмението е добре завършено, само че прави усещане, че е доста по-тънко и мъчно видимо.

“Реших, че мустакът към този момент ще бъде дребен. Купих си и специфична машинка, която да държи до номер 5. Ще имам коцкарски мустак”, съобщи през смях Калайджиев, който мъчно се понасяше с безпрепятствено обръснато лице. Разказваше, че брачната половинка и синовете му не могат да го одобряват, а самият той избягвал даже да се поглежда в огледалото.

Сега всичко е друго. Първата задача на Милко заран е да види накъде пораства мустакът и дали има потребност от подрязване. Едва по-късно идвали другите утринни занимания на изпълнителя, разкрил най-популярните имена в родната чалга промишленост. Доволна от новата му визия е и жена му Маргарита. Тя му се изясни в обич на Деня на бащата в неделя и гордо театралничи до мъжа си, който наподобява очевидно подмладен. Така желае и да е Калайджиев, който, макар че е подкарал 68-ата си година, е като младо жребче на сцената – скача, прави шпагати, танцува бурно и обикаля масите на почитателите си. Затова и не желае възрастта му да е обществено притежание, тъй като не се усеща на годините, които са изписани в персоналната му карта.

Освен с нова визия Милко може да се похвали и с нова работа. Калайджиев взе присъединяване в “Забраненото шоу на Рачков”, което се организира преди дни в Античния спектакъл в Пловдив. Двамата с артиста се сближават около изявите си в “Капките” и Димитър Рачков го кани като специфичен посетител. Въпреки че понася бъзици в шоуто, Милко се съгласява да взе участие и подвига на крайници публиката в Града под тепетата. За присъединяване си изпълнителят евентуално е получил великодушен хонорар, защото Рачков се грижи за специфичните си посетители, написа България през днешния ден.

След “Капките” Милко е покрит с оферти за участия, като най-често поканите идват от заведения край морето. И по тази причина постоянно му се постанова да пътува. “Да уточня, аз не съм стеснителен човек. Баба умря на 103 години и ми споделяше по този начин: “Улум (чедото ми), недей се ядосва, оти от ядовете идва всичко. Всички заболявания идват от ядовете. И аз не се нервирам, усмивката е огромна работа. Може би тези бръчки са от доста смях”, приключва метафизичен Калайджиев.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР