Еманюел Макрон с амбицията да е кандидатът за напредъка на

...
Еманюел Макрон с амбицията да е кандидатът за напредъка на
Коментари Харесай

Социалните мерки на Макрон

Еманюел Макрон с упоритостта да е претендентът за напредъка на Франция. Той дава обещание в случай че завоюва втори мандат неговият план за Франция да разреши на всички да живеят по-добре в единно общество.

Еманюел Макрон предлага минималната пенсия да се усили до 1100 евро. За да може всеки да има достъп до екологично транспортно средство, с цел да се придвижва, без да харчи прекалено много, актуалният президент желае да демократизира отдаването чартърен на електрически транспортни средства с месечни лизингови пакети. Той ангажира да трансформира професионалната гимназия в път към върхови достижения. Младите хора ще прекарват 50% повече време във компании и стажовете им ще бъдат платени.
 Еманюел Макрон в клопката на мудна акция
Еманюел Макрон в клопката на мудна акция

Заинтересованата страна в действителност я няма на събитието

Еманюел Макрон предлага да се разреши на всички двойки, живеещи на фамилни начала, да понижат налозите си, като подадат взаимна декларация, като че ли са женени или в гражданско партньорство. Тъй като грижата за децата е главен проблем в всекидневието на всички французи, претендентът за втори президентски мандат предлага да се подсигурява на всички фамилии решение за грижи за деца от 0 до 3 години. За фамилии с един родител той желае да удължи помощта за развъждане на деца до 12-годишна възраст и да усили помощта за фамилна поддръжка с 50%.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР