Еманюел Макрон е написал пикантна книга за любовта си с

...
Еманюел Макрон е написал пикантна книга за любовта си с
Коментари Харесай

Еманюел Макрон е написал пикантна книга за любовта си с Брижит

Еманюел Макрон е написал пикантна книга за любовта си с Брижит Макрон. Това разобличаване се съдържа в нова биография на френската първа дама, която ще се появи на пазара през седмицата, съобщи Ройтерс.

В книгата, озаглавена „Брижит Макрон: освободената жена“, съседка на Еманюел Макрон от родния му град Амиен споделя, че книгата, написана от него съдържала 300 страници. Съседката твърди, че тя е набрала на машина ръкописа. Говорителка от канцеларията на Макрон отхвърли да разяснява изказванието.

В фрагмент от биографията на първата дама, появил се в медиите, съседката споделя, че не е запазила копие от книгата, написана от Еманюел Макрон. Тя я разказва като пикантна и леко цинична. В нея имената на основните настоящи лица били сменени, добавя дамата.

Еманюел Макрон се влюбва като младеж в учителката си Брижит от гимназия в Амиен. Там тя преподава френски и управлява учебната театрална натрупа. Еманюел и Брижит се влюбват точно по време на подготовка на една от пиесите, сложени от трупата. Връзката им не е утвърдена от родителите на Макрон, защото Брижит по това време е омъжена майка на три деца. Впоследствие тя се развежда и се дами за Макрон през 2007 година

Макрон в предишното призна, че е написал минимум две книги, само че предходната година пред сп. „Поан“ показа, че не би желал те да се разгласяват, тъй като не е удовлетворен от тях. Той е създател и на книгата „Революция“, оповестена по време на предизборната му акция. Пред сп. „Поан“ запитан дали не съжалява, че не се е посветил на писането, Макрон сподели, че „животът му към момента не е приключил“.

Макрон не е единственият политик, който написа. Настоящият министър председател на Франция Едуар Филип е съавтор на книгата „В сянката“, политически трилър, цялостен и с доста буйни подиуми.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР