Емануил Йорданов, който е адвокат на Кирил Ванков, един от

...
Емануил Йорданов, който е адвокат на Кирил Ванков, един от
Коментари Харесай

Адвокат: Акцията в ГДБОП е замислена на високо ниво

Емануил Йорданов, който е юрист на Кирил Ванков, един от арестуваните при спецакцията в ГДБОП, уличени за приемане на подкупи и чадър над наркодилъри, съобщи, че сходна акция съставлява стрес и тежък удар върху всеки чиновник на Министерство на вътрешните работи.

По думите му задържането на неговия клиент е неуместно, защото липсват доказателства, които да постановат задържането под стража, и отхвърли Кирил Ванков да е осигурявал какъвто и да е чадър над наркодилъри.

Двама от тримата арестувани висши антимафиоти от ГДБОП остават в ареста

Неведнъж съм взел участие в каузи от публично значение, които стартират със мощно пердашене на тъпана от страна на прокуратурата, само че след месец нещата изчезват от полезрението на обществото и делото не стига до съда, то на практита катастрофира. Мисля, че и в този момент ще се случи същото. Освен това показанията на наркоразпространителите са неуместни, тъй че в случай че делото влезе в съда, ще бъде същински цирк, изясни в ефира на bTV юрист Йорданов и означи, че клиентът му е от 15 години в системата на Министерство на вътрешните работи и е бил неведнъж награждаван.

Иван Гешев: Арестувани са двама висши антимафиоти

Той добави, че цялата акция в ГДБОП е била замислена от високите равнища в страната и съставлява една "пушилка без съображение ".

В умозаключение юрист Йорданов уточни, че Дирекция "Вътрешна сигурност " е непотребна конструкция и би трябвало да бъде закрита.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР