Емануела за първи път разкри пикантни подробности за връзката си

...
Емануела за първи път разкри пикантни подробности за връзката си
Коментари Харесай

Емануела изтрепа рибата с разкрития за новото си гадже!


Емануела за първи път разкри пикантни детайлности за връзката си с предприемача Мартин Николов, прочут също като Елвиса.

Фолк певицата призна, че е бясно влюбена в него. Дори доста повече, в сравнение с той в нея. „ В началото беше противоположното “, споделя тя, без грам терзание, както постоянно.

„ Не ми се бърка в работата, даже да не е склонен с някои от решенията ми “. Емануела разкрива също, че за първи път се усеща като дамата във връзката. А най- скъпото качество на Мартин било възприятието му за комизъм.

Всъщност двамата се познавали от доста години. Но постоянно били просто познати, които се засичат в общи компании. Преди известно време обаче, разкрили, че възприятията им са минали в нещо по- съществено.

Заради Емануела, Мартин Николов се разведе. Той има две деца от брака си, като към този момент е срещнал певицата с тях.

Двамата към момента не живеят дружно, само че са безусловно неразделни. Засега не разискват тематиката за брак или общо дете. Преди време Емануела обаче призна, че е подготвена да роди и трето, стига да срещне подобаващ сътрудник.

След свадите с бащата на второто й дете – Димитър Динев, двамата най- след това са оправили връзките си. Въпреки че още веднъж прехвърчаха искри сред певицата и актуалната другарка на милионерския наследник.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР