Емануела реши да публикува малко натурални снимки от плажа, но

...
Емануела реши да публикува малко натурални снимки от плажа, но
Коментари Харесай

Ето я Емануела без грим

Емануела реши да разгласява малко натурални фотоси от плажа, само че вместо да получи похвали, изпълнителката шашардиса феновете си с външния си тип . Оказа се, че визията на певицата без грим няма нищо общо с лустросаните й снимки в обществената мрежа. Изпълнителката с изумрудени очи е на родното Черноморие, където сподели, че купонясва в компанията на своя сътрудник и другар Илиян. Феновете й се уплашиха от големите сенки и торбички под очите на русокоската.



„ Страхотия, като излязла от филм на ужасите е!”, „ За първи път виждам толкоз огромни сенки и торбички под очите. Това не са торбички, а напряко сакове, несъмнено в тях си е поставила багажа до морето”, пишат в обществените мрежи и иронизират типа на Емануела, който в действителност е много стряскащ, написа в. "Уикенд ".



Най-вероятно сенките са резултат от нощния живот, който тя води поради работата си. Торбичките на блондито са много подпухнали и се виждат от километри. Все отново изпълнителката от лекия род се осмели да се покаже без макиаж и не стои под жаркото слънце с тонове грим, както част от своите колежки.



„ Ако торбичките наподобяват подпухнали, както и клепачите, може би става въпрос за задържане на течности и нарушено действие на бъбреците. Това може да е краткотрайно, да вземем за пример след изразходване на прекомерно солена храна или хронично – заради проблем с бъбреците”, разясниха лекари. В началото на месеца потеглиха клюки, че изпълнителката е бременна, тъй като се появи на свое присъединяване с значителен стомах. Пайнерката отхвърли новината, че чака трето дете, и призна, че счита, че фотосите са манипулирани. „ Аз сега съм с най-плоския стомах, който съм имала някога” – изясни Емануела пред Hotnews.bg преди седмици.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР