Емануела предизвика завист във всички българи, като заяви, че вместо

...
Емануела предизвика завист във всички българи, като заяви, че вместо
Коментари Харесай

Емануела слабее под карантина

Емануела провокира злоба във всички българи, като съобщи, че вместо да пълнее по време на самоизолирането, смъква килца, видя Hotnews.bg. Тя поддържа топ форма, изясни изпълнителката и сподели в диалог с почитателите какъв брой тежи сега. Въпреки това Емануела готви безрезервно за фамилията си и даже снима прелестната си баница, която спретна по нощите, с цел да има закуска на другата заран.



В момента дребният й наследник е при татко си Димитър Динев, както изисква съглашението сред двамата. Иначе двамата с майка му редят пъзели и играят дружно в дните на самоизолация, а певицата се надява това време скоро да свърши. Емануела обаче отхвърли да разгласи профила на по-големия си наследник в инстаграм, с цел да не ядоса снахата. Христо, който към този момент е на 20 години си има другарка, а майка му е твърдо решена да няма повече децата.

Изпълнителката на няколко пъти изрече възхищението си от колежката си Галена, само че отхвърли да разисква въпроса за прекъсването на церемонията по раздаването на премиите на "Планета ", като изясни, че няма информация за тях.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР