Емануела ходи навсякъде с детегледачката си. Когато е на участие,

...
Емануела ходи навсякъде с детегледачката си. Когато е на участие,
Коментари Харесай

Мързи я да гледа! Емануела на Пампорово с бавачката, за да се забавлява на воля и да не мисли за сина си

Емануела върви на всички места с детегледачката си. Когато е на присъединяване, е обикновено да й желае услугите, само че се оказва, че тя го прави и когато е на отмора.

Фолк дивата посети Пампорово неотдавна, където покара ски и се позабавлява уместно. Тя беше взела със себе си освен дребния си наследник, който е на 7 година, само че и неговата бавачка.

Очевидно Емануела я мързи да се грижи за детето сама и избира да става за смях с онлайн кавги с някогашния си Мартин Николов – Елвиса, вместо да се отдаде на майчинството. Така сподели хем, че е простовата и без просвета, хем, че не се грижи добре за сина си.

Всъщност певицата от дълго време се крие зад „ работеща майка “, с цел да хвърля детето си на бавачката и да обикаля нощните клубове. Оправданието на всяка фолк дива е, че вървят на такива места по работа, само че не една и две са били забелязвани да пият на масите дружно с почитателите си.

Емануела загатна, че не е подготвена за второ майчинство още когато дребният й наследник беше на годинка. Тогава тя влезе във „ ВИП Брадър “ и изкара 2 месеца надалеч от дребното си дете, което за една майка е немислимо, само че певицата го направи за пари.

Емилия, както е родното й име, през годините е потвърдила, че се вълнува най-вече от парите на този свят. Неслучайно роди от милионерския наследник Димитър Динев, надявайки се, че това ще й подсигурява разточителен живот до края на дните й, само че сем. Диневи я изхвърли като парцал и я остави да се оправя сама.

Източник: Crimesbg.com
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР