Емануела е изтрила всички снимки с Митко Динев, които доскоро

...
Емануела е изтрила всички снимки с Митко Динев, които доскоро
Коментари Харесай

Емануела изтри Динев! Сложи точка на спекулациите кой е мъжът до нея

Емануела е изтрила всички фотоси с Митко Динев, които до неотдавна намираха място в персоналния й Facebook и Инстаграм профил, видя HotArena.

Последното такова фото датираше от предходната седмица - от рождения ден на дребния й наследник. Там до нея позираше и таткото на момченцето - Динев.

Кадри на двамата от предишното лято също бяха отстранени.

Според информация на HotArena Емануела и наследникът на известната фамилия от Свети Влас не са в спор. Появяването им дружно е по значим мотив, касаещ и двамата, а точно – общият им правоприемник. Причината за заличаването на фотосите се дължи на това, че на певицата просто й е писнало от всяка тяхна взаимна фотография да се прави сензация.

И ето прегледен образец: след последното им обществено появяване дружно на рождения ден на дребния Митко се появиха неистини, че изпълнителката на „ Нотариално удостоверен “ се е върнала при бащата на детето й.

Нищо такова не се е случило. 

Вчера Емануела пусна друга фотография, от която по безапелационен метод излиза наяве кой е мъжът до нея. Това е Мартин Николов

Това фото унищожи на пух и прахуляк и друга конспирация - че Мартин бил забил някаква Фотосесия. Нито фотосесии има до него, нито видеосесии, а само Емануела. 

Двамата образно демонстрираха възприятията си един към различен във „ ВИП Брадър “, а любовта по сред им е продължава да се развива и през днешния ден, без значение, че непрестанно им приписват раздели.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР