eMAG съобщава за нов, още по-опростен процес на покупка и

...
eMAG съобщава за нов, още по-опростен процес на покупка и
Коментари Харесай

eMAG: над 3 милиона оферти от различни търговци с безплатна доставка до easybox

eMAG оповестява за нов, още по-опростен развой на покупка и единни стандарти за доставка до easybox разполагаем на техните клиенти. Независимо дали поръчват от eMAG или от Marketplace търговец на платформата за електронна търговия, те ще заплащат идентична такса за доставка до easybox за отговарящи на изискванията за доставка до easybox артикули.

Еднаквата такса за доставка е идната стъпка клиентите да имат еднообразно чудесно преживяване на платформата, без значение дали пазарят от eMAG или от различен търговец на Marketplace платформата. Тази нова алтернатива в допълнение ще опрости доставката, ще усъвършенства процеса за крайни консуматори и търговци на платформата и ще донесе добавена стойност към целия развой, отговаряйки по този начин на най-новите трендове в бранша на електронната търговия. Изчисленията демонстрират, че над 3 милиона предложения на платформата от разнообразни търговци са налични за безплатната доставка на eMAG до easybox.

Във връзка със стартирането на новата услуга и с цел да могат потребителите персонално да се уверят в преимуществата й, eMAG афишира безвъзмездна доставка до easybox за поръчки над 19,99 лева - на равнище търговец, а не за обща сума на поръчката в кошницата. Ако в пазарската кошница има артикули от разнообразни търговци, тези за над 19,99 лева от един търговец ще бъдат с безвъзмездна доставка. За поръчки, съдържащи артикули под тази сума (като се вземат поради единствено продуктите от един търговец), таксата за доставка до easybox ще бъде закрепена на 3,99 лева за всяка поръчка на равнище всеки търговец в платформата eMAG .

" Хората търсят решения, които са допустимо най-прости, предоставящи им еластичност при образуване на времето, спестяващи време и грижи, а благодарение на технологиите доставката до easybox се оказва точното решение за това, както се вижда от бързото разбиране на тази алтернатива. Днес, една година след стартирането на easybox в България, този тип доставка се приема доста добре от клиентите на eMAG и в този момент, с новата ни услуга, имаме вяра, че ще бъде желана от още повече клиенти, спестявайки им време и пари. Еднаквата такса за доставка до easybox , която вкарваме, е стъпка напред в тази посока, като поръчки на над 3 милиона предложения към този момент идват със спестявания за клиентите, когато се доставят до easybox. За нас това е и метод да подкрепим екологичния избор, както и локалното предприемачество ", сподели Силвиу Гугуи, шеф на eMAG България .

В България eMAG оперира от 11 години, за което време се потвърждава като водеща компания в областта на електронната търговия в страната, предлагайки необятна гама артикули, положителни цени и атрактивни промоционални акции. Платформата на компанията в България дава на повече от 6000 Marketplace търговци канал за осъществяване на техните продажби в страната и чужбина, достигайки до милиони евентуални клиенти.

През последните години, с помощта на ускореното развиване на електронната търговия, на групово равнище eMAG влага в решения, предопределени да подобрят потребителското преживяване и да отговорят на потребността на клиентите да завоюват свободно време за значимите неща в живота им. Услугата easybox, създадена от Sameday, която разрешава взимане и връщане на поръчка когато и да е, наоколо до дома или офиса, е налична в цялата страна с над 240 easybox шкафчета.

Повече детайлности за новата идентична такса за доставка на eMAG можете да намерите.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР