eMAG Black Friday, дългоочакваното шопинг събитие на годината, ще се

...
eMAG Black Friday, дългоочакваното шопинг събитие на годината, ще се
Коментари Харесай

Тази година eMAG Black Friday ще бъде на 19 ноември

eMAG Black Friday, дълго чаканото шопинг събитие на годината, ще се организира на 19 ноември 2021 година В акцията клиентите ще имат опция, повече от всеки път, да се възползват от нови продуктови категории, предлагани на специфични предложения, и от над 3000 места за доставка в цялата страна (куриерски офиси, клоновете на Български пощи), с изключение на до персонален адрес.

Още от първото си издание eMAG Black Friday притегля хора, някои от които евентуално са създали първите си стъпки в онлайн извършването на покупки и откриват преимуществата на положителните цени и необятната гама артикули, налични където и да се намират. Миналата година 20 758 (или 15% от общия брой) бяха новите клиенти, създали поръчки от платформата в границите на акцията. Заедно с това броят на потребителите, които употребяват интернет за покупки, доста се е нараснал и ще продължи да подтиква развиването на онлайн търговията, както и разнообразяването на продуктовите категории в нея.

Black Friday е и събитието, при което се виждат настоящите трендове в електронната търговия. Тази година упованията са ориентирани към увеличение на картовите заплащания и нашарване на пазарската количка с артикули от разнообразни категории.

Миналата година 96% от интервюираните българи споделиха, че знаят какво съставлява комерсиалната акция Black Friday, а 72% от тях имаха намерение да купят най-малко един артикул (според изследване на Kantar).

На Black Friday 2020 на eMAG.bg бяха регистрирани 2,43 милиона визити, с 9% повече от предходната година, и поръчки на обща стойност 47,6 милиона лв., със 17% повече от 2019 година Кампанията приключи с над 339 812 продукта, поръчани онлайн, както от eMAG, по този начин и от 1 744 Marketplace търговци на платформата. Над 72% от визитите на платформата бяха направени през мобилни устройства, а най-разнообразната поръчка включваше 34 разнообразни продукта.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР