Ема Уотсън отново е сама! Британската актриса се е разделила

...
Ема Уотсън отново е сама! Британската актриса се е разделила
Коментари Харесай

Ема Уотсън се раздели с приятеля си

Ема Уотсън още веднъж е сама! Британската актриса се е разделила с приятеля си, бизнесмена Уилям Мак Найт.

Двамата бяха дружно в продължение на две години. Те бяха видяни за първи път дружно през октомври 2015 година на зрелище на бродуейския мюзикъл Хамилтън. Запознати разкриват пред Us Weekly, че Ема и Уилям са поставили завършек на връзките си през май. Именно тогава и двамата са видяни за последно дружно.

Помолен за коментар, представител на Уотсън е дал отговор, че не разисква персоналния живот на клиентката си. Това обаче не е изненадващо, защото Ема не обича да споделя детайли от персоналния си живот. В изявление през февруари Уотсън разкри, че е направила съзнателното решение да не разисква връзките си в медийното пространство, с цел да може най-малко едно нещо да опази отвън светлината на прожекторите.

“Забелязах, че в Холивуд индивидът, с който се срещаш, внезапно се оказва замесен в цялата рекламна акция към личните ти филми и става част от целия цирк. Бих се почувствала извънредно, в случай че трябваше да накарам някого да се усеща като част от някакво шоу или спектакъл ”, съобщи тя. /missbloom.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР