Ема Стоун изглежда като човек с безгрижен живот. Оказва се

...
Ема Стоун изглежда като човек с безгрижен живот. Оказва се
Коментари Харесай

Ема Стоун проговори за психическите си проблеми

Ема Стоун наподобява като човек с нехаен живот. Оказва се обаче, че това е по този начин единствено на пръв взор.

Тя признава своята най-голяма загадка от детството – че страда от под паника офанзиви още от невръстна възраст, когато се подлага на терапия.

“Бях на седем, когато започнах с паник офанзивите и беше много тежко. Но човек се ражда със лична прочувствена, душевна и ментална система, тъй че няма какво толкоз да се направи. Майка ми споделяше, че съм се родила с нерви отвън тялото ми. Моята сензитивност е доста изострена, до равнище, което е проблематично,” споделя Ема.

“Говорила съм с терапевта си и тя ми сподели, че би трябвало да съм доста признателна за това, че съм избрала актьорската специалност. В същото време се усещам късметлийка поради острата форма на безпокойствие, която ме е преследвала толкоз време, тъй като ме направи по-енергична и витална,” споделя още 30-годишната актриса.

Въпреки че в този момент е една от най-известните актриси, тя към момента се усеща обезпокоена преди изявление. Но е намерила метод да се оправи с тревогата. “Преди всяко изявление, оставам сама за 5 минути – поемам бездънен мирис и се концентрирам, тъй като се притеснявам”.

Източник: missbloom.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР