Ема Стоун е една от малкото звезди, които рядко говорят

...
Ема Стоун е една от малкото звезди, които рядко говорят
Коментари Харесай

Ема Стоун е бременна? - slava.bg

Ема Стоун е една от дребното звезди, които рядко приказват за персоналния си живот. Актрисата обича да пази щастието си в загадка и желае да бъде известна посредством професионалните си триумфи, а не посредством любовните си достижения. Тя е и измежду малцинството холивудски представители, които към момента нямат профил в обществените мрежи и почитателите научават вести за нея посредством папарашки фотоси или публични известия, оповестени от нейни представители.

Именно скорошните папарашки фотоси накараха почитателите на Стоун да се замислят дали тя не крие не една, а две щастливи вести. Актрисата беше видяна с Дейв Маккери на разходка в Лос Анджелис. Официалната версия е, че двамата са сгодени, само че наблюдателни консуматори на обществените мрежи означиха, че може би двойката към този момент е с брак.

Причина за този слух бяха двете халки, които Маккери и Стоун носеха. Актрисата беше без своя годежен пръстен, което още повече наклони везните в интерес на женитба. Двойката трябваше да се ожени през март тази година, само че пандемията от ковид промени проектите. Все отново, звездите може би са създали загадка гала, на която са участвали единствено най-близките им хора.

Освен че видяха златните халки, почитателите видяха и още нещо. За разходката Ема беше заложила на кафяв гащеризон и бяла тениска. От фотосите като че ли си проличава, че актрисата се пробва да прикрие наедряващото си коремче, само че тоалетът леко я издава. Въпреки че облеклата са много свободни, феновете на звездата показаха, че бременността ѝ не може да бъде скрита.

Други консуматори обаче побързаха да отхвърлят тези клюки и обявиха, че Стоун изобщо не наподобява като бременна. „ Иска ми се да ви кажа дали Ема Стоун е бременна, само че се скарахме в колежа поради екстеншъните ѝ за коса и от този момент не сме си проговорили. Поздравления, Ема! “, пошегува се един човек в Туитър.

Засега нито Дейв Маккери, нито Ема Стоун са удостоверили слуховете за женитба и бебе.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР